Мисля да продам сайта си но не знам как да му определя цена

ZzZaPyr

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте. Тъй като нямам много време реших да продам сайта/блога http://tech-bg.info/ но не знам, как да му определя цена и не знам колко струва реално :)
Може ли малко помощ ;)
 
BRAIN_PAIN каза:
http://www.dnscoop.com/?site=tech-bg.info

Дай Check It :)

http://www.dnscoop.com каза:
The estimated value of http://tech-bg.info is: $160

This value is calculated based on several factors shown above, including: Links, Traffic (Alexa), age of the domain, site category, domain keyword popularity, and overall occurrences of the domain name on the web.

Ужасно относително е това в http://www.dnscoop.com/. Проверих един от моите сайтове и го оценява на 13 600$. На колене да ми се молят няма да го дам за толкова. Оценяват по опредлени критерии и може би това върши работа да сравниш 2 сайта ама за цената не съм съгласен. така че много добре си прецени дали да си продаваш сайта и за колко. Колко труд и време си вложил? едва ли е само за $160? Не си подценявайте труда
 
Това за мен е много не действителен сайт за подобна информация. Един и същ сайт го пуснах през 2 различни но сходни домейна на различни IPадреси и даде доста различна цена и на двата или по-точно на един и същ.
 
Този сайт пък неможе да определи изобщо за колко реално трябва да се продаде сайта. Направи си сам сметка, колко си вложил като пари, труд, време... и сумата ще ти излезе :lol:
 
@BigBoss, вземай го. За тия пари бих го купил "одма", обаче после ще се чудя какво да го правя, щото и аз нямам време да се занимавам с такива неща.
 
Мхм тоя блог изглежда добър ... ако имах парици веднага щях да го купа ама с тия подаръци по Коледа много пари похарчих :( Нека видим какво ще получа около НГ и сигурно ще ти пиша, ако събера някой лев ... а и предполагам, че си склонен да намалиш малко цената или е фиксирана o_O :?
 

Горе