Мисля да се откажа от WidgetBucks. Мнения?

entwickler

New Member
За два месеца имам точно 5 долара и само мигат разни реклами и мисля да ги разкарам.
Вие успявате ли да печелите от тях?

Имам доста трафик от страни за които се плаща на CPM и пак е много зле- примерно за 1000 импресии няколко цента. Общо за двата месеца имам 8 клика за по 40-50 цента.
Ако някой има идеи да казва. Пуснал съм ги на mechesense на повечето сайтове. (може това да ми е грешката )

Очаквам вашите мнения.

Благодаря!
 
... Общо за двата месеца имам 8 клика за по 40-50 цента ...

Не си ли доволен от цената на кликовете ? Аз мисля че е доста добра, но това че имаш толкова малко кликове може би зависи от разположението на ракламните полета по сайта ти. Аз зарязах Widgetbucks именно заради високата цена на кликовете, която ми се стори много съмнителна и ще ги върна когато съм сигурен че всичко е ок по тази програма.
 
Ами на мен не ми е съмнителна цената, защото от Adsense в сайтовете които имам на английски кликовете рядко са под 40 цента. Даже ми се вижда малко като рекламирам аудио система за кола за 800 долара да ми дадат само 40 цента :). За разположението сигурно си прав, но все пак чак толкова нисък CTR. Ако имаш някой сайт в който успешно си реализирал добър CTR с WB прати линк или картинка на разположението. 10x
 
WB съм ползвал точно 1 ден и се отказах, след като от 2 клика на реклама на iPod втора употреба изкарах $1, това вече наистина е съмнително. А пък клика не гарантира продажба, колко струва в Америка iPod втора употреба че да дават $0.50 за всеки клик ? (извинявам се че се повтарям в пета тема за WB) А това че адсенс рекламите на английски са над $0.40 изобщо не е вярно, всичко зависи от тематиката, иначе там аз докарвам 5-10% CTR.
 
От: Мисля да се откажа от WidgetBucks. Мнения?

WidgetBucks преди малко ми преведоха $53 долара на PayPal-а ... това е за около година ползване ;) Определено не стават, но пък поне плащат :)
 

Горе