Мнение за онлайн магазина - Beacons

_Vanya_

New Member
Здравейте на всички! Имам питане и много бих била благодарна ако някой е ползвал beacons.ai, за онлайн магазин и сподели мнение. 💡 От скоро направих регистрация там като целта ми е препродажба на дигитални материали и цялостен курс за дигитален маркетинг.

Благодаря предварително! :)

Защото ми препоръчаха този онлайн магазин в моят случай, но като гледам явно никой няма мнение за Beacons

Явно повечето използват по-познати платформи, но това не означава, че тази не е добра. Сигурно повече се използва навън, а не в България и затова не е позната.
Иначе, който иска да опита да работи с нея, изпращам линк - Beacons | Free Link in Bio for Instagram, TikTok, YouTube

Явно повечето използват по-познати платформи, но това не означава, че тази не е добра. Сигурно повече се използва навън, а не в България и затова не е позната.
Иначе, който иска да опита да работи с нея, изпращам линк - Beacons | Free Link in Bio for Instagram, TikTok, YouTube
И аз за пръв път я чувам, та благодаря за темата и инфото. Иначе търси инфо в гуъл на англ. и в reddit теми

Да и аз съм на мнение,че не винаги и за всичко ChatGPT е по-добър от опита на хората.

Мнение нямаме много, не е популярно решение. Но задай си въпросите дали покрива всички твои нужди и на бизнеса ти, дали има нуждите функции, които търсиш (филтри, куриери, плащания и др.) и ще стане ясно дали е за теб. Според мен по-неизвестното води след себе си слаби разработки и непълни обхвати на функционалности. ;)

Горе