Мнение за първият ми музикален развлекателен блог

wladimir

New Member
Добър вечер, колеги! Реших да ви поискам малко feedback за блог направен от мен (в подписа). Тъй като съм amateur в SEO вероятно съм допуснал някой грешки в On-page оптимизацията. Адсенса също ми се движи бавно може би преди всичко заради Quality score. Надявам се вашите съвети да ми помогнат да направя каквито е възможно подобрения. Също така бих ви помолил (който иска разбира се) да цъкнете некой лайк или follower за да може аудиторията да ми понарасне (този блог е Българско дело) или да обменим с линкове с някой друг блогър. Предварително благодаря.
 
От: Мнение за първият ми музикален развлекателен блог

Човече, колко теми за този блог ще пуснеш? На пръв поглед си вземи домейн. Според мен не може да очакваш сериозно отношение от посетителите на сайта ти, без да си направил инвестиция поне за домейн. Също така може да промениш малко дизайна и да махнеш навигационна лента на Блогър.
 
От: Мнение за първият ми музикален развлекателен блог

По отношение на този блог 2 или 3 теми ако не се лъжа. Останалите теми дето пускам са по-скоро за социалните мрежи и кликовете, но както и да е, щом това е дразнещо (сигурно имате основание) спирам да ви безпокоя. Домейн не съм купил, тъй като разхода за хостинг би надвишавал домейн таксите за периода. Когато изляза на плюс бих прехвърлил блога на домейн. Иначе благодаря за критиката. Ако съм пуснал повече теми то това е било, за да погледна ситуацията от повече ъгли, за да съм по-наясно какво да подобрявам.
 
От: Мнение за първият ми музикален развлекателен блог

Ти пък си много чувствителен. Това е форум и можеш да пускаш колкото си искаш теми, просто смятам, че може да си задаваш въпросите в една тема. Относно хостинга - можеш да използваш Блогър като хост и само да си купиш домейн. Погледни в раздел "Домейни" тук във форума, има кодове, които свалят цената на домейна до $1-2 за първата година. Още нещо - не бъди толкова "обидчив", мисля че това няма да ти е от полза като цяло.
 
От: Мнение за първият ми музикален развлекателен блог

Няма нищо. Просто се получи така, че някои от темите, които пуснах в наглед съответните субфоруми, получиха 1 отговор от сорта на: "Мен ме няма никакъв в тая област". Затова реших да разделя задачата на подзадачи, ориентирани към естеството на случващото се в резултат на което, темите станаха повече.
 

Горе