Търся: Мнение за форум - бързи 50 лв. по ПейПал

pa_lta

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
12   0   0
Искам някой с опит с форуми да драсни няколко реда.
На пръв прочит форума няма SSL, търсачката търси по символи в думите, а не по самите думи.
Форума не е мой, но проявявам интерес - за сега не търговски!
Линк на ЛС.
Сумата по PayPal плащам във валута по ваш избор.
 
Пратих линк и на двамата.
Що така този интерфейс не те записва автоматично да получаваш известия на пуснати от теб теми, а трябва да слагаш отметка всеки път?! Едно време беше обратното, да го таковам :mad:
Спок, намерих го в настройките.:cool:
 
Последно редактирано:
Виж си скайпа де?
Нещо си ме/ се объркал;) На магруп точка лимитед (не е така ама ако го имаш ще знаеш к'о говоря), няма нищо, мой:( Даже трябва да ми е вързан тук към профила, ама с тези нови теми и интерфейси, де да знам.
 
Форума е емсию тире БГ точка цом.
Някой нещо да каже по въпроса. Явно 50 лв не са пара, та хайде да помогнете. Най-пълният и обстоятелствен коментар ще получи подарък по избор на стойност 50 лв. или сумата по ПейПал както гласи и заглавието.
 
phpBB - доста старичка система, не следя до колко е обновявана тук, но с оглед на това че няма SSL едва ли форума се администрира активно. Системата като цяло е бърза и стабилна, но вероятно липсват модерните гъдели - споменаване на друг потребител с @, копи-пейст на картинка директно от клипборда, форматиране на код, лайкове и т.н.

По броя мнения съдя, че форумът е имал своите светли времена, но явно са поотминали. На мен първата ми работа като преценявам дали даден форум е активен не е да видя колко на брой мнения има общо, а колко се пише в момента. Ще трябва да повися във форума за да видя точната динамика, а не ми се занимава, но ти след като си заинтересован може да го направиш. Трябва да проследиш дали се пише предимно в чатърски теми или има и специализирани мнения, какъв е тонът на дискусиите и т.н. Иначе изглежда е писано много по доста специфична тематика, това е голям плюс, защото въпреки че не съм въобще наясно с микроконтролерите, едва ли има по-голяма база от знания на български в нета.

Дизайнът е въпрос на вкус, но изглежда че не са вкарвани някакви специални усилия - било то с темата или с логото, липсва favicon. Много базова промяна е да се сменят иконките на форумите да са свързани с тематиката - например чипчета, жички и т.н.

Това е само чист форум, а лично според мен такива специализирани форуми биха спечелили от допълнителни екстри - от рода на репозитори за готови програмки, секция с туториали.

Ако кажеш каква точно ти е идеята може и по-подробно, но така на пръв поглед - толкова.

П.П. Не участвам за петдесетте лева.
 

Горе