Мнения за "онлайн магазин"

Годен ли е сайта karaman.bg да бъде конкурентно способен и да продава продуктите си?


  • Общо гласове
    11
Ако е така, лично ще издействам домейнът KARAMAN.COM да има продажната цена от € 1 000 0000.
Тоа пък, поредния прекалено много повярвал си. Ти си втория с мания за величие в тази тема. По принцип ли си си така или само тази вечер? :)
 
Тоа пък, поредния прекалено много повярвал си. Ти си втория с мания за величие в тази тема. По принцип ли си си така или само тази вечер? :)

Успех!
 
Ооооо, "старото куче"?! :D Стар пишльо си ти, момченце. Явно дори не можеш да четеш. Никога никъде не съм твърдял, че аз съм шеф на фирмата. Дори обратното. Но bgtupanfighter писател, не читател... Айде бегай у лево с твоите простотии. Аз може да съм от вчера в този форум и мога още сега да си тръгна ако този от който зависи това прецени. Ама теб за какво те търпят не мога да разбера? Освен за шут.
Чети ти бре гламчо :) Къде пък съм те слагал за шеф? Сложих те на мястото на тоз, който е сложен да поддържа магазина.. ама явно са сгрешили с избора си ;):p
 
Чети ти бре гламчо :) Къде пък съм те слагал за шеф? Сложих те на мястото на тоз, който е сложен да поддържа магазина.. ама явно са сгрешили с избора си ;):p
Да, от там му идва болката сигурно. Но дори и да е обикновен служител, да няма нищо общо с магазина, пак си е за реване. То целия бизнес си страда от това, не е само собственика. То ще тръгне и надолу по веригата. За жалост ще има един момент, в който нещата ще са необратими. От там нататък ще им е трудно да издрапат.

Не трябва да се изразявам така, но в монго случаи никой не си прави грам труда да наеме хора, които да прегледат продуктите, да направят анализ и съответно да представят на бизнеса, който ги е наел решения с добре изградени презентации. Тук е - идва некъв цървул-търговец, обещава ти 100 неща, показва ти светлото бъдеще и шефа клъва. И после започва екшъна. И тук така, поредния нагледен пример за нивото на бг бизнеса. Нека си го кажем в очите. Няма какво да за залъгваме, за това и има такива фирмички, които още съществуват - заради наивността и пестенето на клиентите си.

Сега ще трябва да си научи урока по трудния начин. Опитът от първо лице е кофти учител, но е най-добрия от към това да изпиташ тръпката директно, защото преди това не си минал по другия начин.
 
Ясно е, че всичко е тотал за триене, но това нас не мисля, че ни грее по някакъв начин. Мисля, че ви използваха ;)
Ма да не съм хептем капо - съвет към фирмата, че и гледам не са някви прошляци бедняци. Разкарват философа с дървените ръце. Късат тотално със старата фирма. Правят си нова база, нов склад, нов сайт, всичко отначало. Всичко на чисто. Иначе са обречени да се въртят в омагьосаният кръг на некадърниците и използвачите, до безкрай :)
 
Звучи като кайман. Но караман може преспокойно да си мине за бранд. Друг е въпросът, че с какво ще го свързват този бранд.

С Корморан „Нощувка на малък корморан"

IMG_3215_S.jpg
 
karamanski.com (мир на гангстерската му пръст) ми звучи сериозно на мен.
 
Ще пише автора какво е направил с преговорите и до къде са стигнали. Но ако не вземат някакво решение и го карат така никога няма да разберем за тях.
 

Горе