worldfarce.blogspot.com
New Member
Предполагам, че няма нужда да пиша ... ами нов съм във форума :roll:   . Реших да видя за какво става въпрос със тези блогове, сайтове и т.н. Като за начало, нищо сериозно, просто разглеждам функцийте на блогъра, как се субмитва по директори и в търсачки, така че ако утре ми хрумне някоя гениална идея, с която да изкарам 1-2 млн., да знам как я да я осъществя. Та по същество направих си блог пресен, пресен. Идеята ми не е нищо особено искам да преработвам водещите новини и да ги правя по-забавни, за да ги поднасям по по-интересен начин на читателя и да се откроявам (може би) поне малко. Интересувам се от вашето мнение като цяло за идеята, домейна и изключително бедното съдържание, което се дължи на факта, че блогът е много млад, както вече казах. '
. Реших да видя за какво става въпрос със тези блогове, сайтове и т.н. Като за начало, нищо сериозно, просто разглеждам функцийте на блогъра, как се субмитва по директори и в търсачки, така че ако утре ми хрумне някоя гениална идея, с която да изкарам 1-2 млн., да знам как я да я осъществя. Та по същество направих си блог пресен, пресен. Идеята ми не е нищо особено искам да преработвам водещите новини и да ги правя по-забавни, за да ги поднасям по по-интересен начин на читателя и да се откроявам (може би) поне малко. Интересувам се от вашето мнение като цяло за идеята, домейна и изключително бедното съдържание, което се дължи на факта, че блогът е много млад, както вече казах. '
П.С. С чисто информативна цел ме интересува ако си смениш ип-то (прокси и т.н) и започнеш да си цъкаш умерено по рекламите, гоогле сърдят ли се или даже не разбират?

. Реших да видя за какво става въпрос със тези блогове, сайтове и т.н. Като за начало, нищо сериозно, просто разглеждам функцийте на блогъра, как се субмитва по директори и в търсачки, така че ако утре ми хрумне някоя гениална идея, с която да изкарам 1-2 млн., да знам как я да я осъществя. Та по същество направих си блог пресен, пресен. Идеята ми не е нищо особено искам да преработвам водещите новини и да ги правя по-забавни, за да ги поднасям по по-интересен начин на читателя и да се откроявам (може би) поне малко. Интересувам се от вашето мнение като цяло за идеята, домейна и изключително бедното съдържание, което се дължи на факта, че блогът е много млад, както вече казах. '
. Реших да видя за какво става въпрос със тези блогове, сайтове и т.н. Като за начало, нищо сериозно, просто разглеждам функцийте на блогъра, как се субмитва по директори и в търсачки, така че ако утре ми хрумне някоя гениална идея, с която да изкарам 1-2 млн., да знам как я да я осъществя. Та по същество направих си блог пресен, пресен. Идеята ми не е нищо особено искам да преработвам водещите новини и да ги правя по-забавни, за да ги поднасям по по-интересен начин на читателя и да се откроявам (може би) поне малко. Интересувам се от вашето мнение като цяло за идеята, домейна и изключително бедното съдържание, което се дължи на факта, че блогът е много млад, както вече казах. 'П.С. С чисто информативна цел ме интересува ако си смениш ип-то (прокси и т.н) и започнеш да си цъкаш умерено по рекламите, гоогле сърдят ли се или даже не разбират?

Относно идеята за блога ако си сериозен ще се получи добре
 Относно идеята за блога ако си сериозен ще се получи добре