Много често почнаха да стават земетресения както и преди малко

MegaKaloyan

Well-Known Member
Много често почнаха да стават земетресения както и преди малко. Понеже съм на висок етаж - 20 се усети като земетресението 2012 година Май месец в Перник.
Вие плашите ли се от земетресения?
Днешното е било в Гърция 5 по рихтер, но в София се усети като 7 на високите етажи.

1762327945767.png

Аз не го усетих. В София май не се е усетило много, макар че гледам пишат по групите във Фейсбук, тези които са кварталните. Хм, 7 и нещо съм си бил в нас преди за изляза. Много странно, нищо не съм усетил.

Не се плаща много, аз съм на 11-тия етаж. :) Иначе съм имал много странни сънища свързани със земетресения. Как блока се огъва като чертожна линия в едната и в другата посока. И как моя етаж почти докосва земята, като блока прави дъга.

Аз не го усетих. В София май не се е усетило много, макар че гледам пишат по групите във Фейсбук, тези които са кварталните. Хм, 7 и нещо съм си бил в нас преди за изляза. Много странно, нищо не съм усетил.

Не се плаща много, аз съм на 11-тия етаж. :) Иначе съм имал много странни сънища свързани със земетресения. Как блока се огъва като чертожна линия в едната и в другата посока. И как моя етаж почти докосва земята, като блока прави дъга.
това не беше в 07.16 , а в 09.16 часа , разликата идва от центъра на засичане. Доста люшна макар и за кратко ...

Леле, бил съм си в нас. Но нищо не съм усетил.
аз имам някакъв страх от 2012 година още при голямото земетресение в Перник. Тогава точно в 3 през нощта бях съвсем близо до епицентъра на земетресението - около 15 км. в Княжево. Само като се сетя как се огъваха стените , падаха предмети , монитора ми от бюрото на земята и не ми се иска да преживявам наново ситуацията.

аз имам някакъв страх от 2012 година още при голямото земетресение в Перник. Тогава точно в 3 през нощта бях съвсем близо до епицентъра на земетресението - около 15 км. в Княжево. Само като се сетя как се огъваха стените , падаха предмети , монитора ми от бюрото на земята и не ми се иска да преживявам наново ситуацията.
Леле, говори ми. Аз тогава спах с приятелката ми тогава, в колата на паркинга на една Била.
Аз се събудих тогава, защото ми беше някаква супер неестествена тишина (все едно бяхме попаднали във вакуум), погледнахме се с жената, и след секунда започна да тресе яко. От тогава вярвам, че животните предусещат природните събития пред да се случат.

Горе