Много често почнаха да стават земетресения както и преди малко

MegaKaloyan

Well-Known Member
Много често почнаха да стават земетресения както и преди малко. Понеже съм на висок етаж - 20 се усети като земетресението 2012 година Май месец в Перник.
Вие плашите ли се от земетресения?
Днешното е било в Гърция 5 по рихтер, но в София се усети като 7 на високите етажи.

1762327945767.png

Аз не го усетих. В София май не се е усетило много, макар че гледам пишат по групите във Фейсбук, тези които са кварталните. Хм, 7 и нещо съм си бил в нас преди за изляза. Много странно, нищо не съм усетил.

Не се плаща много, аз съм на 11-тия етаж. :) Иначе съм имал много странни сънища свързани със земетресения. Как блока се огъва като чертожна линия в едната и в другата посока. И как моя етаж почти докосва земята, като блока прави дъга.

Аз не го усетих. В София май не се е усетило много, макар че гледам пишат по групите във Фейсбук, тези които са кварталните. Хм, 7 и нещо съм си бил в нас преди за изляза. Много странно, нищо не съм усетил.

Не се плаща много, аз съм на 11-тия етаж. :) Иначе съм имал много странни сънища свързани със земетресения. Как блока се огъва като чертожна линия в едната и в другата посока. И как моя етаж почти докосва земята, като блока прави дъга.
това не беше в 07.16 , а в 09.16 часа , разликата идва от центъра на засичане. Доста люшна макар и за кратко ...

Леле, бил съм си в нас. Но нищо не съм усетил.
аз имам някакъв страх от 2012 година още при голямото земетресение в Перник. Тогава точно в 3 през нощта бях съвсем близо до епицентъра на земетресението - около 15 км. в Княжево. Само като се сетя как се огъваха стените , падаха предмети , монитора ми от бюрото на земята и не ми се иска да преживявам наново ситуацията.

аз имам някакъв страх от 2012 година още при голямото земетресение в Перник. Тогава точно в 3 през нощта бях съвсем близо до епицентъра на земетресението - около 15 км. в Княжево. Само като се сетя как се огъваха стените , падаха предмети , монитора ми от бюрото на земята и не ми се иска да преживявам наново ситуацията.
Леле, говори ми. Аз тогава спах с приятелката ми тогава, в колата на паркинга на една Била.
Аз се събудих тогава, защото ми беше някаква супер неестествена тишина (все едно бяхме попаднали във вакуум), погледнахме се с жената, и след секунда започна да тресе яко. От тогава вярвам, че животните предусещат природните събития пред да се случат.

По принцип не ме е страх, но си е наистина опасно ако се случи да друсне силно. Дано не се случва! Иначе за това в Перник си спомням, че бях в Студентски град и на следващия ден имах изпит. Тъкмо довърших проекта за изпита и реших да си лягам да дремна малко и друсна. Точно преди да друсне ми беше супер уморено и ми се виеше свят, а бездомните кучета под прозореца целия ден виеха и лаеха, даже от предишния ден започнаха с това нетипично поведение, бяха се събрали няколко около блока под прозореца и яко лаеха и виеха ден и половина. Наистина животните усещат много силно. Дано да не друсва силно, че с тоя липсващ контрол на строителството, както и с многото напукани мазилки по стари сгради има за какво да се притесняваме. Иначе тогава ме беше страх да не падне някое парче мазилка или някоя керемида на главата ми, та доста внимавах откъде минавам

Посейдон??? ;)

Горе