Мобилен интернет

От: Мобилен интернет

750 MB на месец е ужасно малко... аз прав много повече само от браузинг. Вече рядко можем да видим някоя малко по-сериозна уеб страница, която да е по-малка от 1MB.
 
От: Мобилен интернет

Възраждам стара тема, но след като я има защо да правя нова. Да каже някой в момента кое е най доброто предложение за мобилен интернет за лаптоп, към това съм се начочил - M-Tel SURF NONSTOP LITE Ако някой може да изкаже мнение? :)
 
От: Мобилен интернет

Просто забрави! Това е колкото да успееш да влезеш и да си провериш пощата нещо ултра спешно...ако не ти паднат батериите до тогава :D
Още няма читава алтернатива на макстелеком, а тва мобилките през гпрс е пълна подигравка с днешното потребление на интернет
 
От: Мобилен интернет

Ползвах на Виваком мобилния интернет, мнооого е бавен. Ако не успееш да се включиш в 3G обхвата е със скорост на костенурка, инак е малко по-добре. Не е нещо, което да ползваш за постоянно
 
От: Мобилен интернет

За 3.50 на месец съм се пуснал на Глобул и си връзвам телефона към лаптопа. Бавен е наистина, но пак е по-добре от нищо.
 
От: Мобилен интернет

Аз имам Виваком неограничен, на 500 МБ на месец намаляват скоростта на 128 КБ/сек. Струва само 5 лева на месец, ако си абонат на ADSL-а им обаче, иначе е десет. 5 лева са нищо за мен, дават ти безплатна флашка. По градовете е на 3G и е доста добър като скорост. По селата и планините обаче дъни на Edge и си е мъка, едва-едва крета, ама то за 5 кинта кво да им придиряш. Mентел по принцип съм чувал че имат по-добро 3G покритие, ама 25 кинта на месец, ще ме извиняват, големи кожодери са. Грабул са средна хубост като качество, колегите ми двамата имат флашки за Грабул, по-добре е от Виваком, по-зле от Ментел. Така че избирай...
 
От: Мобилен интернет

Благодаря за отговорите, ще се наложи да избера все пак нещо:twisted:
 
От: Мобилен интернет

Доволен съм от глобул. Имат оферта 25 лв - неограничени към глобул, 30 мин. към другите оператори и неограничен интернет. Като първите n мб са с максимална скорост, а нататък с бавна.
 
От: Мобилен интернет

От няколко дни разглеждам в интенет различни оферти и се спрях на тези двете:
www.maxtelecom.bg/internet/maxfree
www.vivacom.bg/bg/business/prices_and_services/mobilni_uslugi_/mobilni_abonamentni_/traffic_/ (Traffic Unlimited XL)
И се чудя на коя да се спра, някой може ли да сподели каква е свързаността при Виваком, дали се свързва нормално с 3Г (в София), също така няколко думи и за Макстелеком.
Ако може да ме насочите кое е по-добрто...
 
От: Мобилен интернет

Аз за махтелеком съм чувал само доволни работи. Използват някаква по-нова технология от wifi. Също така скоро и по магистралите трябва да пуснат нет.
 
От: Мобилен интернет

Колеги, има ли някой от София, Надежда да ползва нет от МаксТелеком. Ако има, моля да сподели впечатления.
 

Горе