Мога ли да гледам булсатком фрее?

Значи нямаш Приемник, а най-обикновен приемник ако ме разбираш ;). Нещата не стават с хостове и потребители, в смисъл това е за шерване на услуга от някой друг - тоест си зависим.
Истината е да кракваш - затова обаче се изискват знания и умения.

Ако зависимостта те устройва в България, страната на пиратството буквално във всеки по голям град има поне по един, който "споделя" сателитна телевизия разбира се на съответната цена. Просто намери такъв в твоя град или близкия такъв, но щом интернета не ти е проблем то по добре да ползваш платената услуга на Диема/Нова - play.gong.bg и да си гледаш спокойно в HD.

Друг вариант е слагаш по голяма чиния с мотор и въртиш да търсиш свободните канали, по които дават мачовете (без родните класици обаче :D). От мачовете днес за ЛЕ ще има 10, които ще могат да се гледат по свободни канали като поне 7 от тях няма проблем да се гледат и със антена 80см. в България - за другите трябва да се провери по обстойно, защото може чинията ти да не може да се върти достатъчно (да покрива само диапазаонна от 3 градуса до 30 градуса изток), сила на сигнала и т.н.
Ами той ако ще гледам на арабски руски испански... пускам сопкаст-а и включвам лаптопа с ХДМИ към тв-то и гледам с качество което тв-то не може да ми предложи..
 
"Нацията ни никога няма да успее, ако не се отърве от най-долното си качество – да не си плаща и да се опитва винаги да мине метър."

Атанас Буров
Да се плаща, но за какво? Не им знам договорите, но всеки който може да се върже към някой локален, много по-добре, отколкото да плаща на такива кожодери. Моля, моля недей да ми хвалиш подобни компании. Сумати хора са измамени и излъгани, и като пари и като качество. А и като обслужване. Такива като Виваком, един телефон и дотам. Всичко останало е само набутвация.
 
Тази тема е за форумния раздел Престъпления. Не е за тук.
 
  • Like
Реакции: Sky
@devilx че през sopcast нали ти пускат от същите канали :D, качеството не може да стане по-добро. Малко не са ти ясни нещата, така че недей твори бисери така спокойно ;).
След като искаш на български ти предложих да ползваш платената услуга, която се предлага от исканите от теб канали, но явно ти е скъпичкo 5лв на месец.
 

Горе