Може ли вашето мнение за този блог правещ такива големи пари.

От: Re: От: Re: От: Re: От: Може ли вашето мнение за този блог правещ такива големи п

Как ще я има само за андроид? Основните ключови думи водещи трафик към сайта са именно за iphone/ipad версията на програмата. И става дума за тоя апп http://itunes.apple.com/us/app/logos-quiz-game/id478364212?mt=8

Версията за андроид (която не е официално от същият разработчик, както тази за iphone) е тази https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quizlogo (поне за тази има отговори в сайта който се продава).

Та от 100 основни ключови фрази, само 4 съдържат андроид. А като гледам конкурентните приложения, като това да речем https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroen.LogoQuiz как губят от броя инсталации .. не ми се мисли колко време ще се задържи подобно приложение, а и сайт разчитащ само на ключови думи свързани с него.

Нещата бързо омръзват, това се отнася в пълна сила с игрите. След седмица-две шума ще отмине, но всички ще им е писнало да я играят и ще затриеш приложението от телефона си - както ще секне и търсенето на отговорите от където идва трафика на този сайт.

Добавка: А тоя bidder8 ми се струва страшно подозрителен. Единствения който бидва здраво - качи цената на 10к, а сега като гледам малко преди да изтече търга е биднал едни 100 долара, колкото да го държи жив.
Хм, не видях, че има за iphone :)) Иначе съм съгласен с теб, то си зависи от разработчиците, има много примери за игри задържали се на пазара по много време ...
 

Горе