Може ли малко помощ относно онлайн бизнеса!?!

s7iX

New Member
Искам малко помощ ако е възможно относно това как да печеля пари онлайн.Значи прочетох голяма част от форума и вече от половин година се занимавам с мъни мейкинг, но само в областа на PTC сайтовете чудех се дали да не пробвам да се занимавам с афилиейт програма, но все си мисля, че е прекалено сложно и не е за мен същото чувсво имам и относно сайтовете който плащат за сваляне.Та ако може да ме насочите към нещо от което да се вадят парички и да ми дадете някой съвет ще сам ви страшно благодарен.Ако ми предложите сайт който включва правене на реклами имам много добра алтернатави за правене на такива така че давайте сякакви идей много ще ми помогнете.
Благодаря предварително :).
П.С.Английският също не е проблем :)
 
Моля, пак заповядай.
Не знам защо си играеш с огъня... като се нахвърли настървената глутница и ще пишеш "лок на темата, плс! изтрийте темата!". :)
Ако наистина си прочел форума нямаше да задаваш такива въпроси. Хайде попрочети и пробвай пак.
 
От: Може ли малко помощ относно онлайн бизнеса!?!

След като си прочел по-голяма част от форума се ориентирай към нещо конкретно и питай каквото те интересува, така поставени въпросите ти едва ли ще получат някакви отговори

Успех
 
От: Може ли малко помощ относно онлайн бизнеса!?!

Конкретизирай си въпросите.С общи въпроси от типа''къде е дааверата брато'' няма да получиш желаните отговори.
 
От: Може ли малко помощ относно онлайн бизнеса!?!

Далаверата е в това да ходиш на училище поне докато завършиш средно образование (и ако е възможно през това време да учиш допълнително). Колкото повече знаеш, толкова повече си на далавера.

Не е достатъчно само английският да не е проблем, трябва да може да пишеш на този език грамотно (ако искаш да правиш нещо, което е свързано с английския език).

Пусни примерни текстове, които си писал и може някой да те наеме да му пишеш текстовете. За целта ти трябва PayPal за да приемаш парите.
 
От: Може ли малко помощ относно онлайн бизнеса!?!

освен да си пусна диктовката от миналия ден а ?
 
От: Може ли малко помощ относно онлайн бизнеса!?!

Онлайн пари ще печелиш от продукт или услуга.
Ако имаш продукт продавай. Ако имаш услуга предлагай. Не говоря за пране на килими като услуга.
Услуга е например сайт с клипове или вицове. Добави реклами и печели от тях.
Пък диктовката си я пусни задължително.
 
От: Може ли малко помощ относно онлайн бизнеса!?!

На този етап, от форуми можеш просто да се ориентираш къде да инвестираш време, усилия и пари за обучение, което евентуално да ти донесе дивиденти в бъдеще.
 
От: Може ли малко помощ относно онлайн бизнеса!?!

Сигурно ще се повторя, но прави това, което те кефи да правиш в Интернет пространството.
Който винаги гледа само да печели пари от даден сайт/проект винаги му е по-трудно, а ще ти е ХИПЕР трудно щом си начинаещ. :)
Така че, направи нещо което те кефи и си го развивай, не се отказвай ако отначало не потръгва, имай търпение, не всичко става за един ден. :)
 

Горе