Може ли някой да ми помогне с директории на руски?

От: Може ли някой да ми помогне с директории на руски?

Гугъл одавна се е изказал какво мисли за некадърните бради от сапето и за купуването на линкове
. А да ми казваш, че малограмотник, дето знае само да купува линкове бил много адвенсед сео , айде нема нужда. Няма как да не споменем, че руската сган я знае цял свят - най-големите спамери са имено руски бради. Крепостните пък от своя страна се хвалят колко са кадърни и как са били нъмба уан, щото харчели 35-40 000 за купуване на линкове, и тва ги прав оптимизатори ;) . Някой ден гугъл така ще ви среже малумните сапета и борси за линкове, че няма да знаете откаде ви е дошло.
 
Последно редактирано:
От: Може ли някой да ми помогне с директории на руски?

Е добре де, що продължаваш да цапаш темата? Толкова ли не можеш да разбереш, че нито има смисъл да ти обяснявам, нито имам желание, ако ще се води по такъв начин?

В един диалог на сериозна тема не се говори в стил: "- Ах ти, простак! - Трай ма, кикиморо". Пак е диалог, но за фолк-клубовете. За да спориш с мен на подобна тема трябва да боравиш с факти, т.е.да разполагаш със следния арсенал:
- знания за руския пазар като цяло и разпределението на търсенето в проценти - поне за Яндекс и Гугъл
- солидни познания по руски език
- теоретична подготовка
- практически опит поне 5 години в нишата
- знания за конкретния анкор, в случая "вакансионная недвижимость"
- статистически данни за оборотите и рекламните бюджети на руските фирми, опериращи на пазара на линкове за туризъм и имоти. да не се забравят и бюджетите на чужди фирми от туристически държави, които са се включили или искат да се включат на този пазар.
- инсайд-информация
- партньори на този пазар
- познания за конкуренцията
- боравене с факти

Гореизброените нещица ти липсват. А аз ги имам. Затова, ако искаш да научиш нещо за този пазар (щото оставам с впечатление, че в илюзиите ти този пазар се нарича "sape" или някаква друга подобна борса), то ще седиш тихичко зад лаптопа, ще четеш и ще си водиш записки с молив в ръка. А ако не искаш да научиш нещо ново за теб, то поне не ми досаждай и не пречи на другите.
 
От: Може ли някой да ми помогне с директории на руски?

Ти си сам си го каза, че оптимизацията им се свежда до това да купуват линкчета в сапето. А пък това какво разпределение имат пазарите, или другите глупости за крепостните = въобще не ме вълнуват - истината е такава > руската пияна сган оптимизира със СПАМ + КУПУВАНЕ НА ЛИНКОВЕ. Другото е #царе
 
От: Може ли някой да ми помогне с директории на руски?

Да ми приписваш чужди думи също не е начин за коректен спор. Напротив, точно аз едва ли мога да кажа нещо добро за sape, тъй като не съответства на моите виждания за избягване на мигащи и нетематични линкове. Но всеки си има методи, доста хора я ползват, така че вероятно им носи някаква полза. И ще те помоля отново да си мериш определенията и епитетите, че съвсем сериозно почвам да си мисля, че някой руснак се е объркал на пияна глава и те е онодил на бургаския плаж. Емоциите ти идват малко в повече.
 
От: Може ли някой да ми помогне с директории на руски?

Айде, лови гората и право в Казакстан.
 
От: Може ли някой да ми помогне с директории на руски?

Кофти, но се случва понякога. Ще си избиеш мъката по форумите. Обаче щом е бил казахстанец, то те са отделна държава.
 
От: Може ли някой да ми помогне с директории на руски?

Ехеее, тук някакви битки са се разразили и то на тема руско сео:D

От година съм на руския пазар и с яндекс е абсолютна лудница.
Директории има много, но ефектът е много малък. Моята ниша е туризъм и със сайта на бохеми е невъзможно да се постигне резултат. Конкуренцията е яростна. Година не отнема, но 6 месеца минимум за да те отрази яндекс.
 

Горе