Мойят Блог

Gotovski каза:
Моля дайте си мнението. Благодаря

www.gotovski.info

Готино блогче, бате. Видях че ти е в началото още но се надявам да скоро да му донесеш голям трафик. За това може да погледнеш тук: Блог Директории - За Собстениците На Блогове. и Блог за афилиейт продукти. Там има малко ресурси които ще ти помогнат да му доведеш трафик. Иначе може лека по лека да си го модифицираш както ти е одобно. Обаче те съветвам да избереш между AdSence и Affiliate Programs. Казвам го защото както ти е дошъл трафика така и ще си замине по някакъв начин след като си е получило това за което е дошъл на блога ти.

Успехи с блогчето, Gotovski.

П.С: Ако искаш да му аднеш някой линк партьор - пиши :)
 
Gotovski каза:
имам имам даваи линка

Сега ги видях, еми гледам че си го пълниш блогчето с контент. Съвет не прекалявай, по 5 поста като за начало стигат. Да не би паяка да ни отчете някои.

Само за протокола да отбележа, че тези блогове (на тази платформа) се намират много бързо от паяка - да се знае. Даже и добър PR може да получиш. Един съвет от мен опитай се да си набавиш линкове от блогове сходни с тематиката на твоят. Така не само ще ускориш процеса на намиране, но ще си помогнеш за SEO-то и за добрият таргетиран трафик към блога ти.

И в заключение да кажа че е хубаво да събмитнеш RSS Feed-а си по някои сайтове за целта. И да си готов за трафика. Успехи за напред с блогването - голяма зарибявка е да знаеш. :)
 
аз трафик толкова ми не треа ;) ПР ми е важо сега е ПР0 на др упдате ще е ПР5+ 100%

Тайните на батко само скиваи кав домайн имам :)

listbook.net за един месец ПР6 :) можеше и ПР7 да е ;) но ще видеме скивай хисторито ако не вераш виж кога е регнат и че нема хистори :)

хехе пак кам тайните на батко
 
ЕЕЕЕ, Евалата значи. Еми май само ти остава да си го понапълниш. И да го преведеш във вид лесен за алгоритмуване. :) И домейна ти става, аме добър си е. Ти за какви думи ще го оптимизираш? Защото да ти кажа че ако тайтъла ти е една от тях е много трудна. Но както съм казвам не е невъзможно.:wink:
 
Gotovski каза:
вапроса е че не мисла и да го оптимизирвам :П

То като се замисля може и да не го правиш, но аз ротинно си го правя и не се осещам. Просто на едно от нещата които права за оптимизация и не се сещам че може и да не се прави е да го интерлинкна от контента. Може и да го има линка в менюто, но аз си го правя. :)

Еми тогава предполагам, че ще налазваш блог директориите и RSS Feed сайтовете. Там трафика е голям. А и линк партьори като си добавиш (но със сходни блогове и сайтове), то трафик след време няма да ти липсва, си мисля. :roll:
 
аз да хвана и от тоз сите ПР6 и изчезва за продам :П хаха тва сам намислил с тоз сите пак един домайн ПР6 варви около $1к + но .инфо са по евтини
 
Хехе редирект 302 само на спаидъра до адобе.ком и може и 10 да получиш :) кофти че този пеидж ранк не става за друго освен за фукане :)

ПС. пр6 без отчетени линкове ще го продадеш само на някои балък за $1000 (макар че като се замисля е пълно с такива в нета)
 
Gotovski , защо си сложил 2 пъти тиксото ? Да поемат и разпределят големия трафик , а ? :lol: :lol:
 
Gotovski каза:
хаха то не се брой за 2 ;) тей ли иначе :)

А защо въобще си сложил български брояч? Може да караи, но ако потребителя реши да го провери и види БГ език малко ще се учуди, все пак трафика ти се предполага да е англо-говорящ, нали? А и е излишен изходящ линк (лично мнение).

По-добре си напълни мястото там с блог директории, които изискват бек линк. Иначе си го сложил много добре банера горе и е със съшият цват като блогая ти - много яко е. Все едно е част от дизайна. :)

Дано да доведе до продашба скоро. Силно ти го пожелавам.
 
Re: Пръв опит

wowfan каза:
Ей я вижте какво направих за десетина минутеи.
Днес за първи път се хващам с блогвете и ми стана интересно :oops:
http://bgfunnymovies.blogspot.com/

Яко блогче си си спретнал. Аз мисля че наистина, както каза е голяма зарибявка. Аз така позарязах сърфовете, за да отделям повече време за блогване.

Gotovski, бате - тези кинти ще дойдат с някоя твоя комисионна. На $50 ще ти ги пратят. Имат много як продукт за Webmaster-и, въпрос на трафик и време да си направиш някой дру ордер.

Успехи...... :lol:
 

Горе