Моля дайте мнение

danb1

New Member
Здравейте, от известно време чета форума и реших и аз да се пробвам с блоггинг + афф, тай като сам доста "бос" в хтмл. :) Днес направих първия си блог в уордпресс.ком моля дайте мнение, нещо подобно ли трябва да се получи?
 
От: Моля дайте мнение

а забравих адреса е energyboosters.wordpress.com
 
От: Моля дайте мнение

Здрасти и добре дошъл тук. Супер че си се абмицирал да правиш парички онлйан - това е много похвално. Браво.

Не искам да те сдухвам, но аз имах афф. блог на тази платформа и ми беше премахнат - заради комерсиалната му цел. Имаше всико 5 страници, ПР3, силни линкове, уникални статий. Реших един ден да поста нов пост и ми изписа че ми е затворен.

Успех и всичко най най..:)
 
От: Моля дайте мнение

Добре заварил блинки. :)

Значи е по-добре да направя блог в блоггер.ком? а не в уордпресс
 
От: Моля дайте мнение

Еми най-добре е къстъм, но за предпочитане - да, мисля че блогър са по-толерантни към афф. програмите, а и са по-добре класирани в Гугъл.Остави си старият за сателитен, все пак и там може да се изкяри от нещо, без да се заядат.:)

Гледам че доста хора тук цъкат с блогър и не само че цъкат, но и продават. Това с моя блог може да е случайно, но аз съм блъжен да предопредя преди да е станало кофти. :)
 
От: Моля дайте мнение

Разбрах те и благодаря за съвета :)

Ще направя един и в блоггер.ком, сега започнах да събмитвам в директориите които си дал, а това линкинк бак то блог което го искат директориите невидимо ли трябва да го правя, в смисал да не се вижда в блога предполагам :)
 
От: Моля дайте мнение

Зависи, колко дъжиш на директорията за обратен линк, но определено не ги крий - това е против правилата на Г, както и е кофти за иминджа на бизнесчето ти. :) Малко хора ще искат да разменят линкове с теб ако го правиш.
 
От: Моля дайте мнение

аха ясно значи да се виждат и по този начин под "блогролл" ще имам десетки линкс (директориите в които сам събмитвал), това за уордпресс
 
Афилиейт блог в WordPress не е изобщо добра идея. Въпрос на време е да си замине, а с него и целия ти труд.
Ако не ти се харчат пари за собствен домейн + хостинг, използвай Blogspot.

Изобщо не се занимавай да разменяш линкове с директории.
Директориите които изискват реципрочен линк са малко, просто ги пропускай.
 
От: Моля дайте мнение

минах на блоггер.ком и сега ще го линкна кам скуидоо, но нещо не мога да намеря каде да редактирам ТАГс на блоггер-а, а и не намирам ни6то в форума.:(
 

Горе