Моля дайте си мнението и не пестете критиките за naturalstopaging.blogspot.coм

Wisher

New Member
Здравейте,

Ето го и дългоочакваният от мен момент.

Моля дайте си мнението и не пестете критиките за naturalstopaging(dot)blogspot(dot)com

Нарочно не публикувам името както трябва, защото не искам още търсачките да ми го индексират. Има какво да правя по него, докато това стане.

Единственото, което съм направил е да си харесам темплейт и да поръчкам малко sales copy-то. Според мен се получи хубаво, но чакам и тук критики.

Какво мислите за темплейта, за copy-то, за името на блога?

Следва този уикенд да преведа няколко статии, както и да накарам жена ми да напише малко такива на тема Natural Anti Aging, защото това са ключовите думички, в които се целя.

Поздрави,
Wisher
 
Последно редактирано:
От: Помагайте за първия сайт :)

---Off

Вие да не се обидихте нещо? Обикновено за 1-2-3 часа разнищвате всеки нов блог, който се появи във форума, а тука за моя вече 3 дена ни вест, ни кост...

---End-Off
 
Последно редактирано:
От: Моля дайте си мнението и не пестете критиките за naturalstopaging.blogspot.coм

Ами бива, макар че нямам голяма база за сравнение с подобни сайтове. Името също става, но мислил ли си за отделен домейн?

И сложи малко снимки на щастливи подмладени хора, основно жени :)
 
От: Моля дайте си мнението и не пестете критиките за naturalstopaging.blogspot.coм

Хъхх, сайдбара с това отровно зелено... гррр... убий го малко тоя цвят :d
 
От: Моля дайте си мнението и не пестете критиките за naturalstopaging.blogspot.coм

Здравей. Поздравления за блога и за тематичната насоченост.
Сигурно всеки ще ти каже, че с този постен темплейт, едва ли ще пожънеш успехи.
Сайдбара ти е доста празен.
Добави Testimonails, Labels и евентуално Frends (когато размениш линкове).
Нека има повече снимки.
Относно статиите - чудесно е, че ще работиш с уникален контент.

Успех!
 
От: Моля дайте си мнението и не пестете критиките за naturalstopaging.blogspot.coм

БлОгодаря на всички за съветите и критиките.

Ще пооправя малко template-а, дори може и напълно да го променя и ще пиша отново за мнение.

Поздрави,
Wisher
 
От: Моля дайте си мнението и не пестете критиките за naturalstopaging.blogspot.coм

Здрасти и аз мисля да дам малко критики и съвети, ако може.:)

1. Табплейта е хубаво да е тематичен, този наистина изглежда семпъл. Използвай нещо, което да накара потребителя да се чувства, че е попаднал на място на което наистина има атмисфера на темата.

2. Дясното меню е доста празно, но си мисля че след време ще се пълни. Така блога изглежда доста постен. Може да се аднат елементи, като: щастливи истории, малки продукт ревюта, новини от Г....и още каквото ще е добре за блога подвизаващ се дадения пазар.

3. Линковете долу чупят дизайна и не изглежда добре. Все пак ще се сблъскаш с 2 варианта - постителя да се зачете и поинтересува какво инфо има на блога или да избяга бързо бързо чрез Х-а на прозореца или клик към дадената афилиейт програма. И двете комбинирани са възможни.;)

4. Слагай картинки в постовете, прави ги по красиви и приятни за потребителското око. А и отделно разчупва и дизайна на блога - по-красив и атрактивен.

5. Не натрапвай линка към продуктовия сайт. Само той ти е в началото около 5 пъти. А това е и преди потребителя да се запознае с някои неща. Тактично се поднася, след като е малко в час с това за какво е на блога ти.;)

Упсехи и след направата му идва време за дирс. и линк партьори. А след време и продажби.;) Още нещо - не се събмитва преди блога да е натрупал достатъчно контетн, иначе ще те отхвърлят в повечето директории - мислят го за спам трабплин към линкнатия сайт от него. ;) Блогове с история и добре поддържани са винаги добре дошли.;)
 
От: Моля дайте си мнението и не пестете критиките за naturalstopaging.blogspot.coм

Blinky,

Нали знаеш, че си златен. Благодаря за много конструктивните критики.

За линковете долу, знам ... малко съкват, ама със смяната на темплейта това ще се оправи.
Иначе, това за directory submission-ите го разбрах по трудния начин. Отказаха ми от 1 вече да ме добавят именно заради това, че блогчето няма още постове и е малко.

1. За template съм си харесал http://www.geckoandfly.com/2008/04/16/the-erudite-template/, защото е семличък и може да се модва много. Т.е. самият template може много да се оправя. Като започнем от custom header и side-bar и стигнем до какво ли не. Сега се боря с Photoshop CS 4, за да си направя някое header-че.
2. Като набутам още content ще се пооправи малко. Не смея да сложа RSS от G, защото генерира само някакви реклами за сходни продукти, а пък не искам да пращам от моите посетители по чуждите сайтове...
3. За линковете вече казах.
4. Note taken. Ще започна да го правя.
5. Това за момента е така, защото постовете са малко. Само във поста, който introduce-ва съм дал линкове към продукта и то само два. Всичко останало е линкове към този пост. Като натрупам малко posts той няма вече да се показва на страницата и съответно линковете към него (nofollow) ще вършат работа.

Благодаря още един път за критиките.

Поздрави,
Wisher
 

Горе