Моля за съвет!

emililiev

New Member
Здравейте!
Иска ми се да ми дадете съвет. Имам един уебсайт, който при създаването си имаше съвсем друга цел, и работи с 4images галерия! След време обаче, предишното му предназначение загуби смисъла си, и се опитах да го преработя за друг вид услуги!
Галерията обаче не върши работата, която би трябвало да върши! Все пак не е оптимизирана за това, което я използвам. Замислям се върху WP + няколко addons и се надявам да получа компетентно мнение по въпроса тук!
Целта на сайта е продажба на персонални подаръци!

Наистина съм на кръстопът, и не знам на къде да тръгна!
Финансовото ми положение изобщо не е розово! Не мога да си позволя да плащам за изработка на персонален магазин! През сегашният сайт съм продал около 20 сувенира за 2 месеца! Почти съм сигурен че с добър CMS нещата ще вървят доста по-добре! При 4images за СЕО е смешно да се говори, и все пак съм постигнал първа позиция в гугъл за някои от основните ми продукти!

Благодаря предварително!
Емил Илиев

П.П. Сайта може да видите в подписа ми!
 
От: Моля за съвет!

Добре си се насочил към удобна и семпла платформа. Мисля, че ще ти свърши идеална работа.
 
От: Моля за съвет!

Добре си се насочил към удобна и семпла платформа. Мисля, че ще ти свърши идеална работа.
И аз съм на мнение, че WP ще ти свърши идеална работа за целта. Предполагам единсвтения пробелм е,интеграцията на система за плащане, но предполагам, че няма да е трудно. Все пак WP се използва от много хора и са мислили и за това при новите и версии.

Аз лично него бих препоръчал, особедно за целта, която си споменал. ;)
 
От: Моля за съвет!

И вземи си провери или пусни текстовете през spell checker. Още в заглавието имаш 2 грешки - писал си "няшият" вместо "нашия". Аз лично примерно никога не бих купил нещо от такъв магазин.
 

Горе