Момчета, моля, помогнете ми с този проблем с индексирането

milowbrac

New Member
Здравейте момчета, току -що започнах блога си преди седмица и наскоро го индексирах в goog https://1921681001.id/ le и след публикуването на първия ми пост публикацията ми не се появи нhttps://19216811.cam/ а страницата с резултати от търсенето. Когато пуснах проверка на URL адрес, той каза „URL адресът е индексиран“, но не успях да го намеря в резултата от търсенето с Google. Минаха 3 дни оттогава и намерих някакво решение.
 
Последно редактирано:
За какво го търсиш? Адрес, заглавие, кл. дума, част от контента? Имай предвид, че индексирането и класирането са две отделни неща. По-бързо класиране в резултатите е свързано с не само с това да имаш индексиран сайт, но и с това колко е популярен, колкото е по-популярен, толкова по-бързо ще минава през него паяка на Гугъл, толкова по-бързо ще бъде индексирано съдържанието, толкова по-бързо ще бъде поставено в резултатите. Блог на седмица не е много познат и желан за резултатите....но с времето и неговото популяризиране, става. Нямаш проблем, просто имаш нужда от още работа по него.

П.П: Има и момичета във форума. :)
 
П.П: Има и момичета във форума. :)
Тъкмо това щях да пиша и аз. Да не говорим, че има и мъже и жени ииии вероятно и джендъри...да не дискриминираме Lol.

По темата: тъпчи яко с content, проверявай с Advego за уникалност, а ако можеш да работиш с Search Console-то и Analytics-а още по-добре, за да се ориентираш къде да натиснеш. Прави On-Page SEO доколкото разбираш. Рекламни постове в социалките, постоянно добавяне на текст и така нататък. А бе, не е лесно, но не е невъзможно. Постоянство се иска, както във всяко нещо. Щом ти пише "индексиран" не се притеснявай, всичко е наред. Просто все още си много назад на опашката на Google баничарницата, но ще напреднеш. Успех!
 
Привет, може да кажеш след 3 месеца дали имаш проблем с дадена страница, кой си ти, че Google ще ти индексира твоят блог до дни или седмица, просто никой, когато стартираш нещо ново се иска най-малко 3-ри месеца, особено ако нямаш познания по SEO да правиш някакви методи или техники. Ще се индексира, не се притеснявай.

Поздрави,
Станимир И
 
There has been a critical error on this website.
Не си конфигурирал WP нещо, както трябва спрямо базата данни или нещо друго. Има си насоки, проучи ги. Прибързано си индексирал, но все тая - ботът си минава така или иначе и ако постигнеш успех откъм качество, няма да те подмине, така че дерзай. Не ти знам каква ти е идеята, не че ме и интересува въобще. Много се съмнявам самия браузър по подразбиране при търсене на адрес да пренасочи към твоя сайт, ей тей само защото на някой друг или стоитици хиляди по света търсят нещо от собствената си мрежа в даден момент, а това се случва без ssl на собствена машина...
 

Горе