Моята малка виртуална империя

contra

Well-Known Member
Империята се въздига.

7131cd67536f7490baf0d6908b312659.gif
 

deffnews

Well-Known Member
Има ли някакво развитие. П.П. Аз изобщо не разбрах за какв остъава въпрос, ама това е друга "тава"
Сайтовете са пет. Многократно предпочитам къстъм сайт с основа PHP. С оглед на средства и време, за дългосрочните проекти ме устройва един и същ шаблон.
barter.bid на Wordpress. Този исках да е с елемент на roleplay игра, но сега не виждам как може да стане, защото искам да го пусна бързо.

Концентрирам се първо към това от което да се спечели нещо бързо за да мога да вложа повече за дългосрочните проекти. По-реалистично ми се струва тях да ги пусна към Нова Година. Наистина имам желание да пусна грид сайт в който първо да поканя хора от форума за изява и въобще да стартира с хора с които съм имал взаимоотношения някакви и от други форуми и въобще от дългите години в интернет. Но там искам да е по "цветен" и не желая да го пускам само за да го пусна и да не мяза на нищо и да не е достатъчно функционален.

И бях съвсем сериозен, че имам нужда от човек с който да обменяме и обсъждаме идеи и да работим заедно по нещо.
 

deffnews

Well-Known Member
Добре, ще ви кажа кой проект ми е на сърцето. Този от който може и да не изкарам нищо. аз и не го правя с цел да спечеля. Това е сайта в който да събера хора от форуми които посещавам или съм посещавал. Някои вече не съществуват, но поддържам контакти с някои хора.
Това е ГРИД сайт, в който "обичайните заподозрени" да споделят снимки с геолокация.
 

Горе