Моят Нов Блог

sm666

New Member
Първо едно предложение към уебмастерите: Сложете една секция за ревюта на сайтове. Както в ДП например за да може хората да постват линкове и да имат повече права да направят малко ревюта на новите сайтове на посетителите на форума и тн. Разбрахте ме, надявам се, за какво говоря!

Та исках да ви покажа новият си блог. Ако някои иска да хвърли един поглед и ако има някакви идеи да сподели! Мерси предварително на всички.

Адреса на блога е в подписа ми!
 
От: Моят Нов Блог

Здрасти, еми аз мисля че секцията е добра, тази в която си постнал темата си. Тук може освен ревюта, да се помага и за други неща около сайта, неща който необвързват пряко друти секции. Но предложението ти е добро като цяло.:)

А сега малко за блога ти. Много ми харесва блогчето ти и е добре че е толкова таргетирано и в много специялизирана ниша....но има забелешки около него. Първо: мисля че прибавянето на графики и картинки би направило блога малко по-пъстър. Второ: може да дозапълниш лявата част на блога ти, примерно с някой друг тестимониус или картинки на щастиви души, а може и двете. :) Трето: може ли да се направи нещо за хедър или там където е текста? Не знам, но така ми е малко странен - все пак и желателно посетителя да се чувства конфортно, като види че блога е пипнат и от към дизан, а хедъра е началото на всеки сайт и обикновенно говори без думи.
Успехи и много трафик от мен. :)
 
От: Моят Нов Блог

Успехи и много трафик от мен. :)

Трафик май няма да има много ако не се пипне малко и кода откъм meta keywords (освен ако Гугъл е без значение за теб). Иначе подкрепям написаното по-горе. Успех.
 

Горе