Моят скромен блог

ZzZaPyr

Member
http://thebestseo.blogspot.com/
Ето го моето блог-че . За първият си пост съм използвал материал от тук и съм посочил източника , надявам се не е проблем ? Ако има проблеми кажете да ги остранявам :)
 
Бате много яко блогче си имаш, но като гледам е младо, нали? Няма никакъв проблем да използваш някой материали от тук, аз се радвам когато може да изпозваш нещо от тук за да си имаш някой статия.

Ако имаш някакви идеи за блога си - как ще го пълниш, как ще го рекламираш, какво ще промоутваш на него и т.н. ще се радвам да споделиш тук. А ние ще може да дадем някой друг съвет и напътсвие.
 
Младичко е (на 1 час ) , все още се чудя как да го рекламирам , мисля да го събмитна по директории , по форуми реклама , ала-бала , ще видим до къде ще я докарам :)
 
Да събмитването по директории е добра идея, виж тук: Блог Директории - За Собстениците На Блогове. Там има много интересни ресурси а като гледам вече имаме и отзиви от georgimateev че одобряват в повечето.

Линкове в Подписите на форумите също ще му докара сериозен трафик, ако естествено превиш статиите ти интерсни, да карат повечето да кликат благодарение на предоставеното от теб инфо.

Успехи с блога, бате..
 
Да, съгласен. Ама някой пък идват с нова идея и горе-долу минават за мартинг гурута. Аз лично съм виждал хора които си имат сайт/блог, неразбират кой знае колко от онлайн маркетинг, но за сметка на това пък са напаскали много добри статии които са яко ценни.

Аз като човек занимаващ се от 3-4 години с онлайн маректинг си имам един блог имащ такава тематика. Но има и много издънки в мрежата - тук не мога да си кривя дущата. Но ресурсите които ползваш, са може би достатъчни за да си спретнеш един такъв сайт/ блог.

:lol:
 
Искам да се похваля , че вече за една от ключовите думи резултат ми е първи в гуугъл , а за друга е на първа страница предпоследен резултат ;)
 
Честито! На мен лично сайта ми харесва и има доста полезно инфо в него :) Давай само в този дух. Напред и нагоре! :)
 

Горе