Музика.. aiMC selection

Супер. Сега направи и останалото:
  • Визия на изпълнителя
  • Инстаграм и ФБ акаунти на изпълнителя.
  • Цел албум песнички
  • Обложка на албума
  • ...
И до няколко седмици ще имаш ангажименти за изпълнения на живо по кръчми и дискотеки.

Супер. Сега направи и останалото:
  • Визия на изпълнителя
  • Инстаграм и ФБ акаунти на изпълнителя.
  • Цел албум песнички
  • Обложка на албума
  • ...
И до няколко седмици ще имаш ангажименти за изпълнения на живо по кръчми и дискотеки.
Така както си го подредил отговора, очаквам да предложиш да 'направиш това вместо мен..' след което да ми генерираш снимка на куче, което продава близалки на щанд за лимонада.

Много добре 👍
Музиката е много по-добра от тази по радиото. Крайно време е да се направи първото българско AI радио. 🎧🎤
Аз съм ОК да работим в тази посока 😉

Така както си го подредил отговора, очаквам да предложиш да 'направиш това вместо мен..' след което да ми генерираш снимка на куче, което продава близалки на щанд за лимонада.
За визуалното мога да предложа някой вариант, ама в аудиото и във ФБ нямам грам опит.
Иначе списъкът е вдъхновен от творчеството и онлайн присъствието на безсмъртната Glenda Fairbach.

Много добре 👍
Музиката е много по-добра от тази по радиото. Крайно време е да се направи първото българско AI радио. 🎧🎤
Аз съм ОК да работим в тази посока 😉
И аз щях да предложа да се направи някакъв стрийминг проект. Да издем леба на фолкпевиците и всичките му там бездарници като Графа, Любо и останалите кви бяха...

Чалгийка. С ритъма няма никъв проблем, но с текста е малко по-сложно... някой думи издават АИ, но като цяло положението за музикалната индустрия е...

Бай дъ уей.. един use case.. Например кафене или заведение, което пуска клубна музика, съвсем спокойно може да си "изкомпозира" песни на килограм, които да си пуска без да се ангажира към профон или музикаутор...

aiMC - Без теб

Чалгийка. С ритъма няма никъв проблем, но с текста е малко по-сложно... някой думи издават АИ, но като цяло положението за музикалната индустрия е...
Текстовете би трябвало да са лесни.
Малко по-пикантни, може би... неслучайно дадох Гленда за пример 🤭

Всички тираджии ще си ги въртят.

За романтичен контекст (срещички и т.н.) нещо по-софт ще трябва да е, разбира се. Иначе мадамите ще гледат възмутено, даже по някое време ще станат рязко, ще хвърлят салфетките и ще си излязат демонстративно.

1753806677363.png

Търсим име за таа попфолк певачка

AI-то предложи:
  • Даниела Дива
  • Зара
  • Мира
ПП. Мира май имахме навремето...

Едит: зададох му малко по-свестен промпт:
  • Зорница
  • Радина
  • Велина
  • Жасмина
  • Лиана
  • Дарина
  • Славина
  • Надина

Минах през чата, писах тук за по "чувствителни" предложения, че налЕ сега темата за чувствата е актуална.

Азмара ще е май.

Бай дъ уей.. един use case.. Например кафене или заведение, което пуска клубна музика, съвсем спокойно може да си "изкомпозира" песни на килограм, които да си пуска без да се ангажира към профон или музикаутор...

aiMC - Без теб
това ако го направиш с холограма направо ще избиеш рибата popfolk.ai :-)

Правим вече изпълнители с AI? Определено към тези гласове вече е лесно да се атачне:

1. Визия - по възможност секси женски образ (според гласа де).
2. Няколко социални канала със снимки от този образ + ако може някак да генерира и че е бил на концерти самия изпълнител.
3. Концепция за стил и сценично поведение.

Ако набере хора, следват албуми, промоции, концерти.....все ще се намери някъде някоя холограма да направи всичко възможно за лайфовете. :D

Мисля, че име лесно ще генерира. Ще вземе заетите и ще направи нещо сходно.
Това е малко небъгларско. Ако ще остане с това име, трябва да е по-ориенталски стилът на музиката й. :)

Като си почнал, ако го направиш, хващай:

Да ти прави договори за участия.... :D

Лично аз бих си направил една ню метъл група....

aiMC - Без теб

Даже обратното като дойдат от профон или музикаутор им казваш че ти си Азмара (модерно европейско) и им искаш те да ти плащат ...

aiMC - Без теб
тази песен ако я популяризираш ще стане хит .... ще я дам на https://www.facebook.com/DJKrasimirMladenov да я пуска по дискотеките и на сватби и ще видим резултата след седмица :-)

Даже обратното като дойдат от профон или музикаутор им казваш че ти си Азмара (модерно европейско) и им искаш те да ти плащат ...

АСМАРА (АЗМАРА ) - българско старинно женско име от Македония, доскоро срещащо се като живо име (Асмара Рачева).

Горе