NovaPS
Well-Known Member
Ново хоби.. нечувана БГ и световна музика 
[БГ] aiMC - Тук
[БГ] aiMC - Тишина

[БГ] aiMC - Тук
[БГ] aiMC - Тишина
Така както си го подредил отговора, очаквам да предложиш да 'направиш това вместо мен..' след което да ми генерираш снимка на куче, което продава близалки на щанд за лимонада.Супер. Сега направи и останалото:
И до няколко седмици ще имаш ангажименти за изпълнения на живо по кръчми и дискотеки.
- Визия на изпълнителя
- Инстаграм и ФБ акаунти на изпълнителя.
- Цел албум песнички
- Обложка на албума
- ...
За визуалното мога да предложа някой вариант, ама в аудиото и във ФБ нямам грам опит.Така както си го подредил отговора, очаквам да предложиш да 'направиш това вместо мен..' след което да ми генерираш снимка на куче, което продава близалки на щанд за лимонада.
И аз щях да предложа да се направи някакъв стрийминг проект. Да издем леба на фолкпевиците и всичките му там бездарници като Графа, Любо и останалите кви бяха...Много добре
Музиката е много по-добра от тази по радиото. Крайно време е да се направи първото българско AI радио.
Аз съм ОК да работим в тази посока![]()
Текстовете би трябвало да са лесни.Чалгийка. С ритъма няма никъв проблем, но с текста е малко по-сложно... някой думи издават АИ, но като цяло положението за музикалната индустрия е...
това ако го направиш с холограма направо ще избиеш рибата popfolk.aiЧалгийка. С ритъма няма никъв проблем, но с текста е малко по-сложно... някой думи издават АИ, но като цяло положението за музикалната индустрия е...
Бай дъ уей.. един use case.. Например кафене или заведение, което пуска клубна музика, съвсем спокойно може да си "изкомпозира" песни на килограм, които да си пуска без да се ангажира към профон или музикаутор...
aiMC - Без теб
Това е малко небъгларско. Ако ще остане с това име, трябва да е по-ориенталски стилът на музиката й.
Чалгийка. С ритъма няма никъв проблем, но с текста е малко по-сложно... някой думи издават АИ, но като цяло положението за музикалната индустрия е...
Бай дъ уей.. един use case.. Например кафене или заведение, което пуска клубна музика, съвсем спокойно може да си "изкомпозира" песни на килограм, които да си пуска без да се ангажира към профон или музикаутор...
aiMC - Без теб
тази песен ако я популяризираш ще стане хит .... ще я дам на https://www.facebook.com/DJKrasimirMladenov да я пуска по дискотеките и на сватби и ще видим резултата след седмицаЧалгийка. С ритъма няма никъв проблем, но с текста е малко по-сложно... някой думи издават АИ, но като цяло положението за музикалната индустрия е...
aiMC - Без теб
Даже обратното като дойдат от профон или музикаутор им казваш че ти си Азмара (модерно европейско) и им искаш те да ти плащат ...