Мултиакаунтинг и премиум опции

JaG

Member
Здравейте,

Това е личния ми профил във форума, но имам и още един, зад който стои една от моите онлайн услуги. През него съм пускал информация за услугата, промоции и съм отговарял на въпроси свързани с нея.

Търсих разни казуси относно мултиакаунтинга, но не можах да намеря точна информация за моя случай - личен и служебен профил?

Също така имам въпрос относно премиум опциите. Тъй като служебния ми профил е с малко мнения, ако си платя премиум абонамент с него, ще имам ли достъп до всички раздели във форума (напр. Money Exchange)?

Поздарви,
;)
 
От: Мултиакаунтинг и премиум опции

Здравей,

Мултиакаунтингът, когато е с бизнес цели и не се създават, за да вредят на форма са ОК. Не мисля, че си единствения с такъв случай. Познавам поне още 3ма, които са ми споделили това, което си написал. Както написах, няма лошо, защото помагаш на хората, както и с другите предлагаш услуги или просто искаш да имаш други отношения с тях. Ще се трият такива, които се създават с цел да вреди на форума и хората в него. И това се среща като казус, ако мога да го нарека казус, защото имахме и доста упорити спамари, което реално го превърна в практика. :) Тук се сещам за един образ. :)

Да, ако си платиш премиум ще прескочиш момента с трупането на мнения, както и изчакване на периода от 10 дни във форума, което реално отпада като условия при теб, защото регистрацията ти от януари месец. Ако имаш други въпроси, касаещи форума и условията на ползване, не се двоуми да ни ги зададеш. ;)

Успехи ти пожелавам. ;)
 

Горе