НАП с приложение - NRA Mobile by Information Service Plc

zoomaniak

Well-Known Member
Като си на терен можеш да си пускаш справки с мобилния интернет за основна информация около всяка фирма.

Най-якото е, че адресите на ОБЕКТИТЕ са реални хихик.
 
Прочете ли ревютата в Гугъл плея?
https://play.google.com/store/apps/details?id=io.uslugi.nramobile&hl=bg&showAllReviews=true

Направо не знам как не са го свалили още от стора, четейки всичко това.

Не ви работи кода за достатъп когато се опитвам да проверя Здравен статус по ЕГН
Тук може да е всичко. :) От кофти връзка с базата, до грешно изпращи се заявки, та чак до крива логика в бекенда.

При опит за проверка на касов бон на стойност 29.31 ми изписва да въведа валидни стойности като най-близките били 29 и 30. Вие е.....е ли се с нас???
Тук ми прилича на лошо зададен инпут Math.round(), нали, предполага се, че са ползвали Java.

Пълна боза. Почти нищо не работи.
НЕ РАБОТИ! ДАВА ГРЕШКА НА QR КОДОВЕТЕ, А СЛЕД ПРЕИНСТАЛАЦИЯ НЕ МОГА ИЗОБЩО ДА ВЛЯЗА В ПРОФИЛА СИ! АЙДЕ МАЛКО ПО-ПРОФЕСИОНАЛНО! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО! ОЦЕНКА 0!
Поискайте си парите, дадени за баркод-четеца. Не ще и не ще да чете. Един най-обикновен QR скенер от стора го прочете моментално и показа правилно всички атрибути на касовия бон.
Чета, че QR четеца им нещо не работил при касовите бележки.
 
Доста е добра идеята, изтеглих го още преди месец, но де факто ( поне за iOS ) няма почти никакви функционалности. Мога да си проверя здравния статус и до там ...
Надявам се това да не е от поредните схеми за сайт / приложение за няколко милиона лева, което да не прави почти нищо и всъщност да продължат да го разработват и да има всичко нужно.
 
При мен бачка и с моите касови бонове и с чужди и с фактурите - еик....

Тоест топ е...

За Андроид :):):):)

………даже имам два ъпдейта до сега...
 
Регистъра по ЗДДС служи яко.... пишеш просто 1 дума и ти я показва като съвпадение във всички фирми. Така може да структурираш има на фирма или дали е името заето.
 
Колко милиона струва разработката на апп-а:)
 
Аз за пръв път виждам апп в някой стор с толкова негативни коментара. Обикновено са някакви препоръки, ако става дума за нещо извън хвалбите. Но тук направо са се постарали потребителите му да го "ласкаят". :)
Значи не си виждал апп-а за преместване на информацията от андроид устройство към ифон. Толкова хейт има в тия коментари, при това само от хора, които не са го ползвали :D . Разни от рода на - Вън епъл, не ви искаме, махайте се и т.н.
 
Значи не си виждал апп-а за преместване на информацията от андроид устройство към ифон. Толкова хейт има в тия коментари, при това само от хора, които не са го ползвали :D . Разни от рода на - Вън епъл, не ви искаме, махайте се и т.н.
:) Не съм имал честта. :)

Но пък и говорим за реални коментари от реални потребители, ползващи го. А иначе хейтъри, някои се разболяват, ако днес не влязат в нета да сипят някъде, било с причина или без. :)
 
Андроид потребителите притежават повече негативни коментари за всичко в % от IOS потребителите.
 

Горе