Набираме uploader-и

despart

New Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Набираме uplouderi за напълване на сървърите с видео клипове. Качването става през youtube с този грабер http://mov.bg/movbg-setup.exe става много бързо и лесно. Цената която плащаме за 1 линк е 2 стотинки. Минималната сума за изплащане 20 лв. Ако някои се интересува на лични!

P.S. Става дума за сайта в подписа ми.
 
Re: Набираме uplouderi

Ти ли си го програмира въпросния грабер? Вземи пусни линк към официален сайт. Така не виждам кой ще отваря разни ехе-та.
 
От: Набираме uplouderi

Ако питаш за официален сайт на грабера няма такъв. Този грабер работи единствено със нашия сайт. Не може да се ползва за други. затова и поста е написан така. Грабера сваля автоматично от youtube и качва автоматично при нас. Не може да се ползва за други сайтове. Нито самостоятелно, само за сваляне.
 
От: Набираме uplouderi

Щом е толкова специален и само за вашият сайт пуснете го свободно на хората да си свалят клипчета с което автоматично да качват и при вас и ще си напълните базата безплатно
 
От: Набираме uplouderi

Свободен е няма лиценз всеки може да си го изтегли и да си го ползва, не спираме никои. Не налагаме лиценз, нито искаме пари за него програмата се разпостранява 100% фрее. Всеки може да я разпостраня по начин които сметне за добре. Прогарамата може да се свали от всякъде от сайта ни, от тук другаде не съм слагал линкове.
 
От: Набираме uplouderi

Пари за превеждане: 37 лева и 58 стотинки
Клипове: 1879


2413637z.png
 
От: Набираме uplouderi

И аз искам да се пробвам, писах ти на скайп :)
 
От: Набираме uplouderi

Работил съм и преди с човека, точен е принципно :)
 
От: Набираме uplouderi

Здравейте. Свалих програмата ви и сега се нуждая да я изпробвам. Бихте ли ми изпратили детайли относно работата?
 
От: Набираме uplouderi

И аз ще пробвам че и без това имам хора, които ме мрънкат за работа :D
 

Горе