Набирам група за Making Money Online

online

Member
Здравейте на всички. Днеска докато се връщах от работа и мислих колко задачи ме чакат като се прибера в къщи и ми хрумна идеята да се организираме десетина сериозни хора с опит и познания и направим един team и да се впуснем в печеленето на "лесните пари". Става въпрос за тесен кръг от хора имащи на разположение 4-5часа дневно за сериозна работа. Идеята ми е такава да се съберат хора умеещи и разбиращи в дадена област и като обединим знания и умения да направим нещо голямо и да вдигнем доходите си.

Какво ще прави групата?
Първо всеки ще дава свежи идеи, след което ще обсъдим всяка идея по отделно и след приемането на такава идея започваме изпълнението като разпределяме работата като всеки ще върши това което разбира
ще синхронизираме работата с project manager.

Кой може да участва в групата?
Хора с опит и малко свободно време: Хора с перфектен Английски, СЕО специалисти, хора добре познаващи Affiliate програмите, Дизайнери, web програмисти.

Какво печеля аз от цялата тази работа?
Всички ще бъдем равни и всеки ще взима колкото другия от общата печалба, като също заделяме бюджет от печалбата за следващи проекти защото както всеки знае без пари нищо не се прави.

Как да се запиша?
Пишете ми на PM ето за пример моята заявка за участие в групата.
Казвам се Андрей Андреев от Асеновград на 21години, работя в Пловдив в частна фирма. С компютри се занимавам от 95г. а по сериозно от 98г. Работил съм като PHP програмист във фирма 2години и няколко години на частно. Също така съм работил като системен администратор на web и free server, game servers и поддръжка на DOCSYS мрежа. Работя добре с Windows, Linux, BSD. Имам няколко успешни Интернет сайта някой от които не искам да ги споменавам а в последно време съм стартирал 3-услуги които много бързо набират скорост и се развиват.
Мога да съм полезен на групата с:

Разполагам със собствен сървър в дейта център с много добри характеристики и перфектна свързаност както в България така и за международен интернет.
Много добри познания в SEO и имам опит в работата. Разполагам с най-популярните SEO Tools и най-скъпите и полезни такива. Мога да сравнявам конкуренция и да вадя подробни репорти.
Познания в областа на PHP & MySQL както и html, flash.
Познания в графичния дизайн но не съм перфектния дизайнер.
Като цяло моя принус за групата ще е:

Hosting на всички проекти:
SEO, PHP & MYSQL
Организиране на групата
Набавяне на средства за стартиране.
Владеене на чужди езици: Слаби познания в Английския.
Portfolio: Private само за участници.

Пращайте ми PM но имайте предвид ,че не всеки ще бъде приет.
 
Здрасти,
Имам още 2 проекта да завърша, но след тях съм на линия. Занимавал съм се с delphi, pascal, php, mysql, html, xml съвсееем малко ajax. Имам опит и иновативно мислене в маркетинга, продажбите. Отделно, се занимавам с графичен дизайн /предпечат, уеб, индустриален/. Имам умения на високо ниво по англиийски език. Мога да превеждам текстове на различна тематика. Имам добър опит в пасивния маркетинг, отношенията с клиентите. Бързо се уча, макар и трудно да достигам професионално ниво. Сериозен съм, искам да успея, наясно съм, че не мога да го направя съвсем сам, не търся да правя пари, а бизнес. 18г, Пловдив.

Пусни едно ЛС дали се интересуваш от способностите ми, да знам дали да следя темата. :p

п.п. До нова година ще съм приключил със страничните проекти и ще съм свободен за работа.
п.п.п. Имам странични познания и опит със NLP, психология на клиента така, че мисля, че ще мога да ти помогна с конверсиите поне. :)
 
Подготвил съм и .bg домейн на организацията ще се бачка сериозно. Нужни са ни и хора с опит в Affiliate програмите ,но това няма да е едиствената дейност ще разработваме и големи сайтове както за Българската алдитория така и за Английско говорящите.
 
На всички които не съм отговорил съжалявам но все още не сте готови за сериозни неща
 
Не бих участвал в нещо такова, макар че звучи добре......съберат ли се много хора, кръстосат ли се различни мнения и разбирания между хора дойто общуват само чрез РС - работата е предварително осъдена на провал.....
 
FERRARIST каза:
Не бих участвал в нещо такова, макар че звучи добре......съберат ли се много хора, кръстосат ли се различни мнения и разбирания между хора дойто общуват само чрез РС - работата е предварително осъдена на провал.....
До някаде си прав ,че много хора = на много мнения. Но винаги може да се опита и има начини за решаването на разногласията гласуване и тн.. A пък и кой говори за много хора ако хората са много ще възцари хаус.
 
online каза:
FERRARIST каза:
Не бих участвал в нещо такова, макар че звучи добре......съберат ли се много хора, кръстосат ли се различни мнения и разбирания между хора дойто общуват само чрез РС - работата е предварително осъдена на провал.....
Но винаги може да се опита и има начини за решаването на разногласията гласуване и тн.. A пък и кой говори за много хора ако хората са много ще възцари хаус.
Мда - лошо няма....
 
Благодаря на всички проявили интерес остана ни само човек - Дизайнер от него нищо друго не се желае. Също така има място за 1 по-навътре в афилиейт програмите.
 
Вече си имаме и дизайнер благодаря на всички!
Модераторите можете да затворите темата
 
Ако случайно организатора или организацията са все още живи, само да отбележа, че се отказвам, online, факта, че чакам повече от месец някой да ми даде ъпдейт по темата ми стига за да се убедя на къде върви работата. Поздрави.
 

Горе