Наглоста на Google AdSense

plam4oo

New Member
Здравейте, всички съфорумци. Днес си мислех че денят ще бъде хубав обаче се окаче че ще е лош. Случи ми се следното: Отварям Google да си видя сметката в AdSense и виждам, че сметката ми е закрита. Чета, че била закрита за немвалидни кликове, нам си к`во там. Добре викам си щом са намерили навалидно, намерилиги. Искам да заявя и друго, мога и доказателство да дам ако искате, те си твърдят че съм имал невалидни кликове, но забелязах че миналата седмици във сметката си имах приходи във сметката си при условие, че бях махнал всички реклами на Google няколко дена предварително. Някой може ли да ми кажа кака става номера без да има реклами да се получават приходи. Ако Google ми отговори на този единствен въпрос със истински отговор ще им кажа браво. Няма да ми спорят, ме аз неспазвам условията им, те самите не ги спазват, че аз ли да ги спазвам. Да не си мислят, че са БОГОВЕ. Приятен ден.
 
бате разбирам защо си толкова афектиран , просто напоследък доста хора пропищяха от адсенс на г. , явно нещата не вървят добре за бг тръст левъла. Закриват се сметки , банват се акаунта , деиндексират се сайтове .... пепел жупел жар....
 
Може някой с твоето ID да публикува реклами за това сложиха един таб "allowed sites" където си управляваш, на кои сайтове да се показват твоите реклами. И аз съм постоянно на тръни :).
 
Някой може ли да ми кажа кака става номера без да има реклами да се получават приходи.

Някой има save-ната страница или ... Кеша на Гугъл (или друга търсачка). Ако там се пазят кешираните копия, някой може да кликне на тях. Иначе някой ако има запазене страница, то в нея си има всичко, и рекламите ще се покажат.

Аз примерно преди повече от три месеца съм махнал Адсенс рекламите за рефералс, и от време на време ми показва че рекламата има импресии - което просто няма как да стане със сегашния сайт.

Съвет: използвайте някой по-напреднала система като OpenAds (бившата phpAdsNew), така че като спрете някоя реклама, то тя наистинана да не се показва никъде повече.
 
аз за това изоставих адсенс отдавна нищо че сега ми дойде пин , просто в момента директно комуникирам с бг рекламодателите
 
е аз така като гледам не гугъл са нагли но... те си запазват правото да затварят акаунти по всяко време
 
Радвам се ,че започнах от адсенсе , защото така намерих вас нищо друго не ме ебе.Взех пари от там и така повярвах в нещо.Мечтата ми е един ден да е станал толкова могъщ форума че да се превърне в цяла организация и то могъща.Бачкайте здраво и правете кинти бъдете добри......Нет бизнеса може да качи нивото на Българската икономика с много и много.Уважавайте се един с друг дерете кожите на американците и тай.Успех!
 
напоследък доста хора пропищяха от адсенс на г. , явно нещата не вървят добре за бг тръст левъла. Закриват се сметки , банват се акаунта , деиндексират се сайтове .... пепел жупел жар....

Причината най-вече е в Гошко, Тошко и Калитко където масово си кликат по рекламките... е*аха м*йката на "бг тръст левъла"
 
Може някой с твоето ID да публикува реклами за това сложиха един таб "allowed sites" където си управляваш, на кои сайтове да се показват твоите реклами. И аз съм постоянно на тръни :).
Затва човек е добре да не си показва много много сайтовете, освен ако не е мазен адсенсер, с незнамсиколко хиляди импресии, дето за Г ще е ясно че не би седнал да си клика сам на рекламите.......
Причината най-вече е в Гошко, Тошко и Калитко където масово си кликат по рекламките... е*аха м*йката на "бг тръст левъла"
Навсякъде го има това, ти да знаеш руснаците и индийците какво правят по тоя начин - някога номера минава, някой път не - заради това покрай сухото, гори и суровото, но това е неизбежен процес.......
 
Ми ти не си ли следиш статистиката за кликовете? Ако има нещо различно от средното докладваш на Гугъл. Ако не докладваш гориш. Много е просто!
 
и аз искам да попитам същото как следите кои е кликнал на рекламите и от кое IP. Миналата седмица ми се пока4и средния брои на кликовете и се 4удех как мога да проверя дали някои наро4но клика или просто хората щракат пове4е на рекламите. Не са ме баннали за сега надявам се 4е вси4ко е нормално, ако някои знае да каже как да следим тези неща, защото съм сигурен 4е доста хора незнаят.
 
не знам... Мои реклами се показват на 3 сайта и засега нямам проблеми (един от сайтовете е svejo.net, но едва ли имам кликове от там;] )
Кофти е т'ва със закриването на акаунти, ама щото хората все мислят как да излъжат та зат'ва става така... Поне на мен тъй ми се струва...
 

Горе