Здравейте, търся компания за уеб разработка, която да ми помогне да създам уебсайт за моя малък бизнес. Кои са най-добрите компании или агенции за разработка на уебсайтове, които харесвате? Благодаря! router login192.168.l.l.link/
Здравейте, търся компания за уеб разработка, която да ми помогне да създам уебсайт за моя малък бизнес. Кои са най-добрите компании или агенции за разработка на уебсайтове, които харесвате? Благодаря!
Здравей. Дай повече информация? Нека ти съдействаме и ние тук. Не е нужно да е фирма или агенция, може и да е човек на свободна практика. Ще се радвам да дадем препоръки както и мозък какво що на база повече детайли.
Здравейте, търся компания за уеб разработка, която да ми помогне да създам уебсайт за моя малък бизнес. Кои са най-добрите компании или агенции за разработка на уебсайтове, които харесвате? Благодаря! router login192.168.l.l.link/
Баба ми бе изключително напреднал програмист в създаването на Artificial Idiot.
Спомням си как като малък ми разказваше приказки относно това и решенията и за такъв род проблеми.
Като един Artificial Idiot, трябва да изключиш защитата от прегряване на сървърите, на които е разположен твоя софтуер и хардуер, да ги претовариш и да се самоубиеш ритуално.
Това е изключително ниско-бюджетно решение, при което не ти трябват никакви компании за твоя малък и тепърва развиващ се бизнес.
Така казваше тя.
Моля, пак заповядай!