Най-добрата хостинг компания?

pirqnkow

Member
От: Най-добрата хостинг компания?

Нереално високи цени предлага, но все пак успех :) Чакам и още мнения по темата! :)
 

foxigri

New Member
От: Най-добрата хостинг компания?

Ако, ще имаш много посетители ползвай VPS няма да съжаляваш, е ще дадеш някои лев повече но ще си струва. Пробвал съм на много места споделен хостинг и сега съм на VPS при VpsBG.eu и разликата е голяма нямам намерения вече да ползвам споделен хостинг. Мога да кажа че и поддръжката е уникална, винаги са на линия и помагат от А до Я и за начинаещи като мене ( нямах си и представа за Линукс) е перфектно.
 

Petko Voivoda

Well-Known Member
От: Най-добрата хостинг компания?

Аз съм си доволен от споделен хостинг винаги от поддръжката ми отговарят точно на 10-тата минута (засичал съм :D) нямам намерение да се местя на VPS тъй като на споделения хостинг ми стигат ресурсите не виждам причина да плащам повече. Може някой път да пробвам и vpsbg, но за сега съм супер доволен от Jump
 

N1ck

Active Member
От: Най-добрата хостинг компания?

Няма най-добра хостинг компания 'по принцип'. Всеки има различни изисквания и съответно харесва или не харесва дадена услуга. Някой гледат първо цената, други гонят скорост, трети съпорта, четвърти пък имат сайт с голям трафик, пети ползват скрип който изисва нещо специфично....... 100-ти искат безплатно.... :) а някой (начинаещите, но не само, има и напреднали такива) не знаят какво искат - и следователно няма как да го намерят (не съм чул някой да намери нещо което не търси :) )
 

Горе