Най-добрите хостинг компании за 2016

Най-добрите хостинг компании 2016


  • Общо гласове
    126
Статус
Not open for further replies.
Бате, ниската цена не е бенефит на хостинг услугите, само да знаеш. ;)

Другото, което е, не виждаш ли човека, че пише, че не иска проблеми с процесорното време....последните няколко поста тук все това гледам, че отказва хората от тях. Моля ви хора, за Бога, четете какви са нуждите на потребителите преди да им предложите нещо.

ИСН са добре, но ако те притеснява това, виж и други опции. Какво ще имаш като ресурс? Защото за начален сайт без трафик, до притесненията за процесорното време имаш много....
Сайт за ревюто на игри. Сайтът ще се ъпдейства(добавяне на нови функции). Целта е да стане гейм портал след време.
 
Сайт за ревюто на игри. Сайтът ще се ъпдейства(добавяне на нови функции). Целта е да стане гейм портал след време.
Супер. Еми ще свърши нещо, което се слави с добра съвместимост с тази система. Мисля, че Coolicehost ще е добро решение за теб, плановете хибрид. Доволен съм от тях и има доста хора от тук с вп сайтове там, които са станали големи. ;)
 
Благодаря ти за предложението. Видях промоцията на hostbulgaria и се възползвах- 2 месеца безплатни при нов хост или домейн. За сега ми върши работа. След това може и да се преместя. За начало ми върши работа докато го направя :D
Приятна и спокойна вечер!
 
Не мога да разбера как така суперхостинг имат толкова гласове, след като всеки втори се оплаква от тях ?
Имам два форума на споделен хост, единия е от hosttox, а другия от host.bg
Клиент съм на хост.бг вече втора година и досега не съм имал проблеми, форума зарежда бързо, съпорта е любезен и не са ми правили проблеми с процесорното време, нито да е имал downtime за дълго време.
A hosttox за мен са един от най-добрите хостинг компании в БГ. Предлагат безплатна ддос защита за всички планове, също така и неограничено процесорно време.
 
hostbulgaria са много добри. Като цена и качество съотношението е много добро, а съпорта е направо невероятен. Имах проблем с процесорното време и ги запитах на каво може да се дължи, а те, след като прегледаха сайта, който завишаваше ми предложиха да инталирам CDN. Споделих, че ще опитам, но се съмнявам да успея. Те, пичовете ми предложиха да ми направят инсталацията на CDN. Направиха го! :) Пичове и половина! :)
 
Доволен съм от времето за реакция и от действията на екипа на hostbulgaria.com.
Егати простотията, направо всеедно гурила маркетинг 2010, ще повърна :)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе