Коя е най-добрата хостинг компании за 2020 година според вас?


  • Общо гласове
    94
  • Poll closed .
Значи имаш 76 клиентИ, като ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ e на Суперхостинг, но някакви си други (неизвестно какви, може би в болната ти глава измислени персонажи?!) са на Coolice и NS1.

Какво пак си друсал?
Стига се заяжда, не е е лесно да навържеш толкова много фактология.
 
Как е свързаността за бг на ns1? Мисля да местя при тях. Имам някакви сайтове при superhosting, но нещо се оливат с цени.
 
Как е свързаността за бг на ns1? Мисля да местя при тях. Имам някакви сайтове при superhosting, но нещо се оливат с цени.
cPanel се оливат. Скоро ги очаквам и те да приключат игра. Гледам ударно се мигрира, което е нормално. Хостингите искат да предложат повече скорост и параметри, а не един панел, който е идея по-шарен от другите 10 на пазара.

Колкото до цените, не мисли, че само Суперите ще се оливат. Всички ще поемат по този път.
 
А като се замислиш този cPanel не го използват и 10% от притежателите на хостинг, а останлите 90% използват 1-2 негови възможности.
 
А като се замислиш този cPanel не го използват и 10% от притежателите на хостинг, а останлите 90% използват 1-2 негови възможности.
Просто много хора са свикнали с него и глупаците от cPanel разчитат на това хората да си го търсят при всеки хостинг провайдър, но не мисля, че ще им се получи, защото е нищо особено. Който не може да работи с друг панел значи не трябва въобще да се занимава с управлението на какъвто и да е хостинг акаунт. ;)
 
Kласацията се оказва доста не на място. Тези от NS1 не струват реално. Плановете им са евтини, но са доста орязани от към възможности. Ако искаш да им ползваш стандартни за други хостинги услуги цената скача доста. Този хостинг е за сайтове тип free.bg
 
Последно редактирано:
Kласация се оказва доста не на място. Тези от NS1 не струват реално. Плановете им са евтини, но са доста орязани от към възможности. Ако искаш да им ползваш стандартни за други хостинги услуги цената скача доста. Този хостинг е за сайтове тип free.bg
Има логика, първо сме в Бг и тънкажниците не липсват и втори, гледайки постовете на представител от тази компания, им е дал по един безплатен домейн да гласуват. Нещо, което си проличава в постовете от темата. Важното е да сме здрави. :)
 
Здравейте. Не ги разбирам много нещата, но досега ползвам Superhosting.bg на максималния пакет "Суперхостинг" - 324 лв. на година. Преминах към него, заради уверенията на "съпорта" , че процесорното време ми е изчерпано на по-ниския план. В план "Суперхостинг" има кеширащ мениджър, с който се намаля изключително много процесорното време. Много съм доволен от качеството - съпортът им е изключително добър. Но имайки предвид цената, и това, че доходите ми от блога са изключително скромни - под тази сума от 320 лв - обмислям вариант да се включа към друга фирма за хостинг. Четох много и видях адски много негативни коментари за NS1 - сървърите им изгаряли , бекъпите се триели и всякви други темподобни - не знам кое е истина и кое лъжа. За останалите фирми в БГ също видях негативни коментари, а от Суперхостинг всички са доволни.
Можете ли да ми препоръчате чуждестранна фирма, която осигурява добър хостинг за територията на България, тъй като читателите ми са основно българи и блогът е на български. Търся качество като на СУперхостинг - с опцията кеширащ мениджър и цена - по възможност наполовина. Комуникацията на английски със съпорта за мен не би била проблем.
Колега, да си призная и аз съм правил тази грешка с плащането за 1 година за хостинг.
Не им вярвай много за статистиките, които ти дават. Не винаги са истина, а другата дума, която често практикуват е рекет: Притискат те да минаваш от споделен хостинг на ВПС и т.н. само и само да ти вземат повече пари на месец.
 
Не искам да правя излишна реклама на Coolicehost.com, но наистина съм много доволен(съпорт и качество/цена).И б БГ и извън:)
 

Горе