Най-добрите хостинг компании за 2023 година

Най-добрите хостинг компании за 2023 година

• Arvixe.com

Votes: 0 0.0%
  • BlueHost.com

• CBOX.biz

• DigitalOcean.com

• Gesbg.com

• Drserver.net

• Еtnhost.bg

• HawkHost.com

• Hostasset.net

• Hostline.bg

• Hostq.com

• Namecheap.com

• GoDaddy.com

• Powerhost.bg

• RAX.bg

• Scaleway.com

• StableHost.com

• VPS.bg

• Zettahost.bg

• Общо гласове
    33

$INeed$

Well-Known Member
Винаги си много активен из тия теми, та ми е интересно на какво ти се базира мнението?
Правиш техническа поддръжка на сайтове на споменатите хостове или на бира си подочувал от колеги/приятели?

ПП: За протокола: не съм съгласен с класацията ти :)
Активен съм, защото съм го работил някога. Първо ниво съпорт. Все някога, някой от някъде е тръгнал. А ако те интересува, ако има теми за заведения, бил съм половин година барман, като 2ра работа, преди това като тинейджър съм редял капачки. Ако нещо друго те интересува за моята персона питай. И все още се интересувам от определени неща. Имам и приятели в тази сфера. Странно, че не си съгласен с класацията, защото масово е такава настройката. Но трябва да се интересуваш малко, за да имаш поглед, който да се приближава до истината.
Само не разбирам, защо е добавен GoDaddy, или чакаме да ги хакнат 3ти път за една година и тогава да се махне от списъка.

Ще си изненадан колко мои познати дундуркат клиенти (предимно чуждестранни), които сами са си купували хостинг и домейни и масовката са GoDaddy, Bluehost, Namecheap, Hostgator. Със зъби и нокти се борят с тях, за да ги махнат от там, но нали.....щом работи, не пипаш. ;)

$INeed$

Well-Known Member
Интересува ме, разбира се!
Какво работиш в момента? :)
Проджект меринджей по дигитални проекти. Един вид клатя си краката и цъкам в джирата, както викат програмистите. И тук таме някой митинг с клиенти и дейлита. Сега разбираш, че може да си позволя да имам мнение по въпроса. ;)

dimitur7

Well-Known Member
На бг пазара кои са най-добри ?
NS1 или Jump или друг ?
И защо ? Имат добър съпорт, цена ли кое им е най-доброто ?

$INeed$

Well-Known Member
Аз за каквото съм гласувал, мисля, че е най-доброто за БГ. От изброените от теб - Jump.
Добрата комбинация прави услугата добра. Но всеки пише едно и също, явно не сте техничари.....и никой не очаква да сте. Гледайте машините и технологиите, които седят зад крайната услуга. Това е дори по-важно от всичко друго, сформиращо услугата "хостинг".

Горе