Най накрая ПР упдате :)

Честито на печелившите най-накрая (малкото) труд положен от мен се отплати. Тройка и за мене. :D

gotovski очаквай спад...на следващия ;)
 
Интересно ми е къде са тия които ми спореха в bgdev , блога ми бил 0 и нямало да стане на следващия ъпдейт 3-4 , а сега повечето статии са с ПР 3 :) Дано Гугъл не си правят майтап :)
 
казах тук и уебмастърбг ,че тоя форум там не е за мен и повече не искам да им пиша нито ред . Азси се радвам ,че Гугъл оценява блога добре пък тия които освен да люпят семки и да пишат и преправят код дуго не са видели нека си стоят и си злобеят . Трябва само спортна злоба към правене на пари :) ,а не що другия бил правил пари и се правил на бизнесмен както там ме оплю един .
 
Евалата на всички готини webmaster-и тук <а те са всички тук>, честито им оценаване от гугъл. Много съм щастлив че форума е получил не лоша, да не кажа добра оценка. PR4 - това е супер. :)

Иначе, на мен блоговете ми направиха добри постижения - няколко 2-ки и няколко 3-ки. Еми от 0, все е нещо. :) Много успехи на всички с този Google PR Upgrade. :wink:

Успехи на всички. :D
 
Честито и от мен. От нула на тройка за флаш игри и от тройка на четворка за безплатни обяви. Изобщо не очаквах четворка сутринта видях :)
 
oxily каза:
Честито и от мен. От нула на тройка за флаш игри и от тройка на четворка за безплатни обяви. Изобщо не очаквах четворка сутринта видях :)
Честито, абе много добри новини. Само аз ли очаквах това което заслужих? :shock: Много странно. :roll: Даже един блог ми падна до 0, което малко ме сдуха. :?
 

Горе