Най-новият ми проект

От: Най-новият ми проект

предположих, че е така, и си личи, не е язвително.
не си от най-заядливите :)

иначе това, което му казваш, за истинските сайтове, какъв му е проблема да е "истински сайт" както го наричаш, въпреки че е използван блог.

Проблема, че нищо ново не прави под слънцето и копира от Уикипедия ли е, или че използва блог системи. Това с php-то дето да го учи на такова звучи. Аз поне така разбрах, и така бих разбрал ако бях него и шях да се спека малко..
 
От: Най-новият ми проект

Да, и аз го приех за приятелски съвет.

Мисля, че е хубаво да можеш да си направиш някаква фунционалност, дори да не е нещо сложно и голямо, която блоговете и стандартни cms не ти дават.
 
От: Най-новият ми проект

Това, че копирам от уикипедия не напълно вярно, защото имам 5-10 % копирно от там.
На въпроса за php-то в момента нямам време да сядам да го чета, защото ме чакат изпити и матури...
Защо правя блоговете ли? - просто защото ми харесва и да убивам малко от малкото си свободно време.
 
От: Най-новият ми проект

Здравей.Тьй като тепьрва навлизам в направата на блогове,а пьк за сайтове все още сьм далеч от истината,ще ти дам моят скромен сьвет за доразвиване на добрата идея,независимо дали информацията била копирана или не.Половината блогове в Бьлгария са (копи/пейст)но това е за друга тема.Това което мога да ти предложа,ще ти отнеме доста работа,но нали това е целта.Та на вьпроса,така и така ползуваш Блогьр,направи,за всяко име пооделно с сьщият темплейт.Направи всяко име да води кьм нов темплей,чрез линк,на който темплейт ще посочиш цялата история която имаш за даденото име,и т.н...Просто главната ти страница става носител на информаяция за всяко име срещу нов темплейт с по богата информация за него.Незнам дали разбираш идеята ми,ако не,извини ме грешката е при мен,защото може би не сьм я написал както трябва.Но може и идеята да не ми е добра,за което сьщо се извинявам,все пак сьм прощьпулник в Блогването:lol:
 
От: Най-новият ми проект

Всичко ОК:) Ама добави повечко инфо де:) Че искам да видя за моята дата;)
 
От: От: Най-новият ми проект

Направи всяко име да води кьм нов темплей,чрез линк,на който темплейт ще посочиш цялата история която имаш за даденото име,и т.н...Просто главната ти страница става носител на информаяция за всяко име срещу нов темплейт...

Това според мен технически няма да стане със блогър и стандартен cms за блогове... Ще трябва човека да си вземе хостинг някъде (съответно домейн), да инсталира някаква блог система и после да я пипне програмист, така че да зарежда различни теми за различни постове или категории.
 

Горе