Най-спамарските ниши в интернет

Blinky

Owner
Здравейте, видях нещо интерсно в нета, а именно как се разпределя спама в интернет. Кои пазарни ниши държат топ позициите в тази насока.

spam-percentages.gif


Както се вижда, тези за уголемяване на мъжкото самочувствие води обедително, следвано от спама който ти обещава да ти пратят пари пък ти да пратиш само за да си отвориш сметка там - фишинг.

Лично се учудих, че казината заемат толкова малък процент, както и порнографията. Явно там филтрите се побъркват или просто не могат да измислят добри заглавия за да минат мейлите.

И силно ми направи впечатлени че и Weight Loss нишата присъства. Това е доста специализиран пазар (то и този с уголемяване е, но това е друг въпрос) и там наистина се иска малко повече от спам за да продадеш - патч, хапче или упражнения за отслабване.

Ако имате коментари, моля споделете. Мерси за вниманието.:)
 
От: Най-спамарските ниши в интернет

интересно

но това предполагам е само за е-маил спам или изобщо

за weigh loss нама какво да се чудиш, те американците нали знаеш средно колко тежи едно парче, а и дават луди пари за такива неща

за казината и адулта и аз се учудавм малко, но специално за адулта можа би освен филтрите и легалността оказва все пак малко влияния, нали знаеш не се знае къде е легално или не

а и тези цветова да ти кажа трудничко се разпознават
 

Горе