Най-тъжното място на света – България

niks

New Member
В нея цари произвол вместо ред, сочи бивш немски дипломат

България е най-тъжното място на света - в тази държава цари произвол вместо ред, мрежите на ДС продължават да си разменят постове и услуги, а за премиера се знае, че навремето е бил близък до бандитите“.

Това се посочва в анализ на Клаус Шрамайер, бивш зам.-посланик на Германия в България, пред списание "Europäische Rundschau", цитирано от българската редакция на DW.

В материала си бившият немски дипломат твърди, че в България никой няма интерес от преосмислянето на комунистическото минало.

“Напротив, този период от историята на България, с всичките престъпления и несправедливости, просто се премълчава”.


“Невъзможно е да се започне начисто по простата причина, че номенклатурните кадри все още са внедрени по всички етажи на властта и държавните структури”, отбеляза юристът дипломат и обобщава:

"На всички е известно, че промените в България са само фиктивни. А така нареченият преход логично вече от 20 години тъпче на място”.

Шрамайер продължава с оценките си и категорично заявява, че бившите сътрудници на ДС са се предрешили като бизнесмени, организирали са се в спретнатите редици на престъпни групировки, а “през свободното си време работят като политици, депутати, съдии, прокурори и на други отговорни позиции, като никак не се интересуват от общото благо”.

“Престъпността се е сраснала с политиката, а правовата държава е удушена още в зародиш. Макар и невидима, мрежата на бившите доносници продължава да функционира безупречно”, продължава анализа си Шрамайер.

===============================

Право Куме в Очи

Още ли има ИДИОТИ които да наричат този долнопробен Руски Комунистически Милиционерски Кенеф "държава" да не говорим пък Българска държава.:p

Още ли има ИДИОТИ които да мислят че в този Руски Кенеф има други партии освен Терористите от БКП (БСП) и техните сини, червени, жълти и прочие клонинги.:p

Още ли има ИДИОТИ които да гласуват, работят, и плащат данъци в тази Руска колония:p

АКО СТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ РАБОТИТЕ ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ТОЗИ РУСКИ КОЛОНИАЛЕН БАРДАК:twisted:
 
От: Най-тъжното място на света – България

ами някой хич не са тъжни :p и си гледат живота пък хич не ги бърка. Казвам го в смисъл такъв, че за някои е тъжно, но за други не е, не мисля, че някой може да ми каже, дали в моята страна съм тъжен или весел.
 
Последно редактирано:
От: Най-тъжното място на света – България

Е я иди по студенски или обиколи вечерите бургас и другите курорти и после кажи дали са тъжни ;)
 
От: Най-тъжното място на света – България

веселостта и парите са константа, колкото някой е по-беден и тъжен, толкова друг е по-богат и щастлив
аз като гледам има доста щастливи 'ора
 
От: Най-тъжното място на света – България

Заглавието на темата е вярно. Всеки, който е мърдал поне за ден извън България може да го потвърди. България без съмнение е тъжно място, както за бедните, така и за богатите. Това няма как да го разбере обикновеният човек, който няма база за сравнение, но който е хойкал навънка знае каква е истината. Не е приятно, но е факт.
 
От: Най-тъжното място на света – България

Има нещо вярно, но мислете малко по-позитивно. :)
Ще променим ли нещо ако само си седим на гъзовете, критукуваме и се оплакваме?
 
От: Най-тъжното място на света – България

Не. Ако си седим на гъзовете нищо няма да променим. Точно затова Велко Кънев (май той беше) е изпял следното:
"Ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза."
 
От: Най-тъжното място на света – България

Прав е човека, абсолютно всичко е вярно.
 
От: Най-тъжното място на света – България

Българският народ действително е в много сериозен упадък. Щастието, благодарността и уравновесеността са основата на успеха, и ако мислиш негативно е напълно невъзможно да просперираш. В България ако успееш да се абстрахираш от всеобщите негативизъм, неблагодарност и мрънкане, можеш да постигнеш нещо.

Обаче докато разсъждаваш като мизерник, ще си бъдеш мизерник. :)
 
От: Най-тъжното място на света – България

Интересно как да мислят старите хора, примерно баба ми, която е над 80 и живее в място, което е било що-годе проспериращо преди десетилетия (имало е работа, хора, деца), а сега е потънало в разруха и мизерия и без елементарни неща, като адекватно медицинско обслужване. Или тях не ги броим за хора и те ще си останат мизерници, защото мислят негативно? Лошото е, че много хора, които живеят в градовете не могат да ги видят тези неща.
 
От: Най-тъжното място на света – България

Test, абе то ние задниците си продаваме на родна земя и в чужбина, че какво остава за една риза? А иначе за тъгата по българските земи - прав е германеца. Средностатистическият българин е обвит с битовизми и проблеми от финансово естество. За съжаление, наблюденията ми са, че напоследък българинът все по-малко се весели. Няма ги веселите и шумни компании по кварталните улици в 3:00 ч. посред нощ, все по-малко се чува силна музика, идваща от някой панелен апартамент... Нужно е масово обединение на българите за коренна промяна и чистка по всички етажи на властта. Не знам кога търпението на българинът ще се свърши, дано да е по-скоро. Дано поне внуците ни живеят в една по-добра страна и да се чувстват горди, че са българи.
 
От: Най-тъжното място на света – България

Най-тъжното място на света е много силно изказване...вижте как живеят хората в Африка....или в Япония в момента... :)
 
От: Най-тъжното място на света – България

точно но чвно някой хора не могат да го разберат.
 
От: Най-тъжното място на света – България

Е то си е гавра направо... принципно ги уважавам викито, ама това е грубичко.
Едва ли това беше най-важното:
"Bulgaria produces some of the world's best known brands - Romika shoes (rebranded as Nike), Elka calculators (rebranded as computers), tomatoes (rebranded as tomatoes) and yoghurt (rebranded as Danone). Bulgaria is also in legal battles with Greece and Turkey over other exports such as white cheese, banitza, chalga and sex slaves. Undoubtedly, Bulgaria is most popular for its outstanding snack foods - Zayo Bayo, Lucky Boy, Crocky, Chipi Chips and Chips Niki. Bulgaria is also the leading manufacturer of hope in the EU with 67000443 metric tons of hope produced annually, mostly by pensioners hoping that their children will return from abroad."

Всъщност, тва инфо нали се едитва..кой и защо?!
 
От: Най-тъжното място на света – България

Сърчни за произволна друга държава - в същия дух ше е...
 

Горе