Най-успешният онлайн бизнес на 2017/2018г.

Не му е администратор, ами се надява повече хора да цъкнат на неговия линк, да се регистрират и да почнат и те да вкарват пари в схемата. Така той получава % от техните плащания и понцито продължава да се развива. И далеч не е първия човек, който се пъне да доказва че сайта му не е скам. Това е от години, такива теми като тази изникват навсякъде из нета, и всеки път разправят как било най-добрия начин за изкарване на пари онлайн. Аз даже се чудя на мотивацията на тия хора да пишат всички тия редове. В този форум такива теми обикновено се пращат в кофата, но с тази нещо се забавиха.
 
Така е :D

Но аз пак ще кажа... мога да създам web miner и да копаме заедно Монеро, което си е далеч по доходно от понцито :D
 
Грешно сте ме разбрали всички!!!! Аз не ви агитирам да правите каквото и да е било, споделям схема,която според мен работи. Както виждате съм ви описал всичко по-детайли, ако исках нещо повече, щеше да си спестя голямото писане и на две на три,щеше да клъвнете от към въпроси. Защото всички знаем,колкото по-малко казваш,толко по-палиш любопитството на хората.. ;) Благодаря на тези,които си мислят,че аз съм създателят на това нещо,чувствам се полъскан.
ФАКТИТЕ сами показват,че това е бъдещата платформа,която ще измести ФБ,запомнете го, и когато стане,пак ще Ви пиша... Тази платформа инвестира милиони долари в блоготворителни дейности,формула 1,баскетбол,футбол. Вие, ше ми кажете сигурно,че й SkyWay е измислица,след като техния подход е сходен на този.
Пак Ви казвам, никой не агитирам да прави каквото и да било,така че,ако обичате, не ме нападайте и не сме съдете.
 
Последно редактирано:
@Nelsyn, ами аз лично те съветвам да изтеглиш каквото можеш и да се разкараш от тоя скам, иначе просто ще се навътриш и ще разбереш за какво става на въпрос по трудния начин. Което всъщност така ще стане, понеже при наличието на инвестиция от твоя страна ще избереш да се самозалъгваш до последно. Но си е скам и това е 100% сигурно. Нали ти казвам, нито си първия, нито последния който е написал подобна тема за уж революционни сайтове, които щели да завладеят света, да изместят Фейсбук и всякакви такива фантазии. Ако всичките им обещания ти звучат убедително, то знай че те са изпипани манипулатори и това им е целта. Хората от този форум лесно разпознават такива схеми, защото всеки път е едно и също - таблици и графики с проценти на много нива, реферали, обещания за лесни и сигурни доходи, доказателства за плащания и какво ли не.

Едно поздравче от мен -
 
Най добрия съвет от приятел --> Ти си знаеш ;)

Това изчерпва всичко по тази тема :)

Аз даже се чудя на мотивацията на тия хора да пишат всички тия редове. В този форум такива теми обикновено се пращат в кофата, но с тази нещо се забавиха.

Мотивацията , според мен, е някъде между нулевата заинтересованост на тези хора по отношение на елементарни принципи на търговията и икономиката, от една страна, нежеланието да се прочете поне малко за това защо точно този тип бизнеси са си пълен scam, от друга, и всеобщото желание да се изкарат пари без да се върши сериозна работа. Малко като онея дето търкат по десет билетчета от лотарията всеки ден, наричайки това инвестиция. Но поне държавата задължава лотарията да връща определена част от оборота под формата на печалби, друг е въпроса дали е инвестиция или набиванка - всеки сам си решава колко да си "инвестира" в късмета.
Future нещоси, Saveway, и всички останали такива "компании" разчитат на откровенната наивност и ниска финансова култура на хората.

След като излгедах видеото, което е публикувал, се замислих за неща, за които той сигурно не се е сетил никога да се замисли:
- Защо няма нормални и реномирани начини за плащане и теглене на парите (Банки, ПейПал). Аз ако участвам там като бизнес, през някакъв койн ли да си тегля парите? Не, че немога, ама дали бих се занимавал някога? А ако има проблем как ще върна транзакцията?
- Защо на собствените им "търговци", които ушким им правят целия бизнес, им искат пари за тазгодишната конференция? Тва е епично:)
- Кой малоумник с легален бизнес ще си пусне рекламата в тая платформа в търсене на истински клиенти, знаейки че всички, които ще я гледат, ще го правят за да им бъде платено? Отговорът тук е ясен, самата реклама от видетото е достатъчно красноречива.

Дано админите оставят тая тема и не я затрият, понеже много хора се лъжат от такива неща, а тук поне има понаписано малко защо няма как да бъде толкова розово всичко. Форума се индексира добре.
 
То теми като тази има много, надявам се, че никой не е се е излъгал. Поне хората от форума са наясно, че това си е пълен FAKE, но все пак има много, които биха клъвнали. Успех на вярващите :p
 
Темата е за коша, но този потребител има още една подобна, свързана с някакви реферали. Това говори достатъчно за потребителя, но и с тая ниска култура на българите по отношение на бизнес, финанси и право как иначе да е.
 

Горе