Намален приход от easytrader

Е, това не е като да чакаш от Гугъл какво ще ти изтърси, всичко е предвидимо, т.е. "ти си шефа", имаш си и статистики, така че принципно трябва да можеш да си обясниш на какво се дължи ;) Аз лично нямам такова наблюдение.

По ми е интересно относно изитрейдър, как в арената и замунда се появиха някакви новини, чиито заглавия минават през тази платформа. Т.е. очевидно има нещо скрито от "нормалните" уеб партньори, което не виждаме - някаква нова функция. Също и форма за изпращане на смс-и... аз нито новини, нито това виждам в моя панел :rolleyes:
 
Еми незнам дали мамят, ама имай предвид че са българчета и не са от най-читавите в бранша.:)

Това го приемам лично! Да не си китаец? Ти две думи на български не можеш да напишеш!
 
Това го приемам лично! Да не си китаец? Ти две думи на български не можеш да напишеш!

Кое приемаш лично? Че повечето хора на света като чуят името България и се сещат за проституция, кражби, ИЗМАМИ, корупция, убийства........ Че от Европа ни спират пари заради това, че не пишем правилно? Това ли?
 
Това го приемам лично! Да не си китаец? Ти две думи на български не можеш да напишеш!
Да, баце китаец съм. :)

stiflar, бате остави го. И как успя да се хванеш за това че не мога да пиша? Страно....
 
Последно редактирано:
хъм ако имаш много ретърнед визтъри след време свикват на ракламите и спират да килкат по тях дори и да ротираш няколко различни 5-10 адветаизъри който ти идва редвоно на сайта ще ги ие изгледал всичките ще е кликнал на тези които го интересуват и стига толкова

В адсена адветоаизърите се сменят автоматично и непрекъснато и това е предимството пред това адвертаизърите да те апруват
 
@ dancho - видях поста в темата за exchange.bg, явно си разочарован от тях и е нормално да нямаш повече доверие в български услуги. Относно намалените доходи - всеки месец разпределяме все повече приходи към уеб сайтовете при нас, както и пускаме нови кампании. Факт е обаче, че големите и качествени сайтове печелят все повече, а по-малките биват игнорирани поради огромния мащаб на мрежата и невъзможността да се прегледа и оцени всеки сайт поотделно. Работи се по въпроса!

@coolice - много правилно. Контекстуалната реклама с текстови карета си има предимства. От миналата година досега обаче доларът падна с около 20% или повече?

@blinky - съветът ми към теб е да боравиш с факти и уважаваш повече труда на хора, постигнали много повече от теб в "бранша", както и да отделиш известно време за българския правопис, тъй като все пак си модератор на форум, където писането е основен инструмент.
 
@blinky - съветът ми към теб е да боравиш с факти и уважаваш повече труда на хора, постигнали много повече от теб в "бранша", както и да отделиш известно време за българския правопис, тъй като все пак си модератор на форум, където писането е основен инструмент.

ти не си човек който да решава кой колко е постигнал в "бранша" и искам да ти кажа че easytrader си е доста скапана работа , ако това ти е постижението направо трябва да си супер горд като участник в най-голямата PPC пародия , която е създавана ... абе с две думи трай си там и си гледай постиженията
 
А моя съвет е като влезеш тук да проявяваш уважение към всеки, защото не си кой знае колко дръпнал, баце. И основният инструмент тук е помоща (нещото, върху което твойта програма трябва да поработи), а не правописа. Ако и ти отделяш цялото си време за това, ще ти е малко трудно да се връщаш на всеки пост и да мислиш къде си сбъркал. Нали бе мисъл?!

Мерси за съвета, но не мисля да те послушам. Сори за което. Защото не те тача още от първото ти влизане тук. Оправи си отношението, а аз ще ще поработя върху мойте минуси. А до тогава успешен бизнес..
 
Последно редактирано:
един коментар за долара то и си се движи по кривата за послдните 10 години: 98 г 1400 стари инфалционни левчета, 2,20 нови към 2002 и обратно надолу до лев и 25 сега ... доста американци вярват че положението ще почне да се оправя наесен като минат изборите така че не отписваите долара

ПП От изказванията на валутни спекуланти които следя след като обърнем тренда ще навлезем в период на растеж на долара като следващия връх го дават за 2018г.......
 
тва не беше ли не разваляйте ...
Не се карайте бийте се :D ( аз скачам за blinky ):eek:

@coolice
дали ще доживеем 2018г гледай искат да ни трепят от easytrader :lol:
 
Мерси за подкрепата, Sobieski.

Аз нямам нищо против да ме критикуват. Но е хубаво към всеки тук да се проявява уважение. И ми е малко кофти когато някой каже колко е голям и велик, а всъщност е поредният мишок. Особенно когато идват уебмастъри тук и казват, че за 3 месеца с адски много трафик са изкарали 30 лева от тази програма. :)

А за писането - да правя грешки.:) Но не са нарочно, просто бързо се опитвам да отговоря на повече теми. Така съм сигурен че няма да остане неотговорена тема в компетенцията ми.
 

Горе