Направиха ми акт

От: Направиха ми акт

И аз карам бързо ама винаги трябва да се съобразяваш с пътната обстановка и според мене в града да се кара с 110 не е на добре и с право са те спряли . Според мен една нормална скорост в града е 60-70 км/ч като за тази скорост просто дори нещо непредвидено да стане ако ти е изправен автомобила ще спреш навреме .
 
От: Направиха ми акт

Има ли е маркировка, пешеходна, пешеходци, участие на други коли, на които си "отнел" предимство, "настъпил" ли си и другата лента? А и как те санкционираха - спряха ли те или по камера?
 
От: Направиха ми акт

Други коли нямаше. Пешеходна и хора също. Маркировка няма как да не е имало но всъшност преминах трамвайни релси за обратния завой. Заради това е най-вероятно. Но мене ме интересуваше цената на акта или на фиша.
 
От: Направиха ми акт

Гледам има тема за актове.
Та да питам колко е акта за обратен завой. Казаха ми 50 лв и 3 контролни точки. но не ми се вярва. Става въпрос за обратен завой с който се влизам в лента за друг път
Бате, добре че са те олепили преди днес - КАТ вдига глобите от днес.

Според това, което си написал, ако линията е била непрекъсната е кофти. Ако е била - може и да се мине, но могат пък да се закачат за трамвайната линия. Много неща има при теб, но не мисля, че чак такива суми ще са. Ще минат с това, че си предивзикал и опастност за останалите в движението. Аз така направих един път, но си платих и не мога да ти кажа цена, но не мисля, че ще се различава много от казаната от теб.
 

Горе