Напред към околовръсното!

Tsanko

Member
С всеки изминал ден нашето правителство ни ограничава и се опитва да ни откъсне от света. Първо се опитаха да забранят торентите..не успяха. Сега искат да ни забранят порното. СЪГЛАСЕН СЪМ! Но аз както и голяма част от българите съм пълнолетен и мога сам да реша какво да правя и гледам. Драги господа депутати, просто поговорете с децата си и им кажете да не гледат порно поради каквито причини си измилите, но НЕ го забраняваите на нас пълнолетните граждани на тази република! Има напълно безплатни програми с които можете да забраните порното на всеки компютър на които работят и лица под 18 години. Дори и да забраните българското порно, световното ще остане. Саитове на TheHun.com, WorldSex.com, PicHunter.com и т.н. съществуват и ще продължат да съществуват. Но има е нещо по-странно! Със забраната на порното, почва процедура по легализиране на проституцията. Какъв е извода? Много просто..като не можем да гледаме порно, ще ходим при проститутки! Вместо да хващаме компютърни вируси, ще хващаме реални такива! Вместо да гледаме безплатно(както правят над 80% от българите), ще плащаме на сутеньори:) Май май стигнахме до истината а? Няма да пиша нататък. Оставям всеки да си прави изводи. И ако някой го пита "Защо спряха порното?" да може да отговори без да се замисля :)


П.С. Който иска може да го сложи в сайта си :)
 
Аз също подкрепям идеята да се бориме за това да оставят тази индустрия на страна и да не се занимават с нея, защото като са пипнали все са го прецакали. В това са най-добри, сигурно затова го правят.

Тези капацитети от парламента, даже и си нямат предства за какво става дума ама това май не им пречи да си гласуват някакви си техни неща. Порното се гледа само ако искаш, никой не е н акарал някой насила да влезе някъде да гледа, а и повечето(всички вече) сайтове имат едно интро: Under 18 -> EXIT & ENTER THE SITE. Така че въпреки всичко ти ако си над 18 години си за вторият битон - линк. В противен случай има и изход от саита.

Както споменах и във форума на наште колеги от www.webmasterterminal.com тази държава само ни дърпа надолу, не си спомням някога да е толерирала или помогнала развитието на онлайн бизнеса в България. Нищо не става от тези депутати - толкова да не ги бива, че чак ми се реве. Всичките са едно голямо "ЗЛЕ".

Няма да се учудя да се получи като при торента тракърите, да си местят бизнесите извън държавата (на чуждестранен хостинг). Така бг хостинг фирмите ще започнат да гризват дръвцето. Ама като гледам нищо ново под слънцето. Ще видиме каква мизерия ще измислят завбъдеще - сигурно ще е нещо в техен стил.
 
това само ще увеличи търсенето на порно ако ме питате , щото много хора които са забравили да влязат или не са искали ще се сетят да видят нещо ново и ще потърсят в Г. нещо по розаво .
 
На българите само децата им са хубави...

Не се ядосвайте чак толкова на тия простаци. Не забравяйте крилатата фраза: "На българите само децата им се хубави, защото не ги правят с ръце и с мозък."
 
Re: На българите само децата им са хубави...

apostol каза:
Не се ядосвайте чак толкова на тия простаци. Не забравяйте крилатата фраза: "На българите само децата им се хубави, защото не ги правят с ръце и с мозък."

Да тези смотаняци не ги бива в нищо, днес гласувах - надявам се да е за добро. Не се ядостваме, ама никак не се радваме че спъват онлайн бизнеса. Има и друга реплика която е подходяща за момента:"Като не му помагаш, поне не му пречи"

Надявм се силно някой да се осъзнае, че да гласуваш нещо подобно не е много умно особенно когато си яко некомпетентен по въпроса. Не че не са го правили и преди - гласуват без да знаят за какво става дума.

А го обсъждаме (поне аз лично) - най-вече защото утре ще посегнат на нещо друго в онлайн пространството и пак ще бъдат напълно некомпетентни както винаги. А и напоследък започнаха яко да спъват развитието на това т.нар. онлайн пространство. Сигурен съм че повечето (да не кажа всички) от парламента не знаят че PayPal вече работи за България - май така е по-добре че незнаят, иначе ще го скофтят и него. :roll:
 

Горе