Наследникът на fairplay

mr_nikolov

Active Member
Днес станах свидетел на последната простотия на българските "звезди". Стартира нова кампания за предпазване на авторските права на музикантите от лошите пирати, а именно кампанията "За да има музика и утре" , не съм намерил все още сайт това е официалната им фейсбук страница. Най-смешното в случая обаче е това, че в кампанията половината от музикантите реално нямат нито един издаден албум ... е как тогава очакват да си купя тяхната музика, в същото време обаче ме обвиняват че я слушам без да си плащам ...
 
От: Наследникът на fairplay

И това ще отмине ... Въобще вече не им обръщам внимание.
 
Мда, още 100 такива да излязат да циврят, все тази. И тия го играят брутално. Обаче като отида в някоя чалготека или кръчма (не че скоро съм бил де), там парите на фолкпевиците се изливаха от деколтетата. Тук някаква като просякиня пее нещо....не виждам с какво би привлякла пари към себе си. Както викаше един клиент - като си евтин, ще те гледат така. Като си лъскав, ще се продаваш. Що за тъпотия последно време. Бива, Бива мизерия и криза, ама е време и да се поработи малко. Само некви мрънкащи последно време.

не съм го видял Графа да реве. Да, на момчето сигурно не му е приятно, че му теглят нещата. Ама да е седнал да реве, като малко девствено момиченце? Не, спуква си задника от участия, клипове и прочие. И тия станаха европейци, както викаше бившия ми шеф.
 

Горе