Националната лотария - Една голяма измама!

cecapl

New Member
Здравейте,

тъй като съм нова във форума, моля да ме извините ако темата е на грешно място.
Ето какво ми се случи днес, първо на моя приятелка после и на мен.

Днес приятелка ми се оплака, че от така наричащата се себе си "Национална Лотария" са я излъгали по-доста глупав начин. И двете сме запалени и с приятели гледаме футбол Smile. Та тя решава да се възползва от рекламата която върви в момента по телевизията. Така наречения "Бонус Нулев Риск" Регистираш се в сайта им четирите седмици (да не го рекламирам) от там заявяваш участиве в този бонус, депозираш 20 лв. Получаваш писмо от тях, че успешно си заявил бонуса и правиш залог на стойност 20 лв еднократен. Ако спечелиш ти превеждат бонус 50 лв, но ако пък загубиш ти превеждат 77 лв. До тук добре. Но какво се случва на нев, тя депозира, получава писмо, че е одобрена за бонуса изиграва свойте 20лв, губи ги... И вместо да и бъдат преведени 77 лв бонус по сметката, ден по-късно получава писмо, че не е одобрена и няма да получи бонус. Разбира се тя се свързва с оператор на сайта, който се държи изкл. грубо и арогантно и след много спорове и прекратяване на чата от страна на оператора, тя успява да изкопчи информация, че всичко било наред със сметката и, но не получава бонуса защото някой от нейното ип вече се бил възползвал. Тогава тя се замисля, че тъй като се е регистирала от офиса си, е възможно наистина някой без нейно знанеи да се е регистирал преди нея и не само, ами да е ползвал и бонуса им... (абсурд, но кой знае). Тя ми се обади да се оплаче и ни хрумна гениалната идея, че може да рискуваме 20 лв и да видим дали, наистина тази лотария е пълна измама или пък грешката е в неиния офис. Ето и моята история:

Отворих за първи път в живота си този сайт на Националната фалшива лотария, направих си профил, от домашния компютър, подчертавам домашният компютър. Тук ползваме интернет доставчик от повече от 2 години, като никога не е променян ип адреса ни. Това го знам заради онлайн банкирания, логове по пощи и т.н. Този ип адрес е статичен и се ползва само от нашия компютър.
Регистирах си акаунт потвърдих го. И преди да правя каквото и да било се свързах с оператор на лотарията.
За да попитам всичко наред ли е със сметката ми и имам ли право да се възползвам от тази оферта. От среща ме помолиха да изчакам за да проверили. Операторката се казваше някаква "Ани" която категорично отказа да даде повече от едно име. След около минута ми каза, че всичко е напълно изрядно и няма никакъв проблем да се възползвам от този бонус. Само трябва да депозирам 20лв и да ги заложа. При което аз я попитах дали всичко е наред и с ип адреса ми, защото съм чула че имало проблеми и било по-добре предварително да попитам. След кратко мълчание тя ми заяви, че всичко е автоматично и тя не може да ми даде такава информация. Казах добре и реших да опитам. Депозирах 20 лв, заложих на футболен мач който се играеше в момента, за съжаление загубих, но пък какво толкова, щях да взема 77 лв. Е да ама не. Моментално след загубата получавам следното съобщение:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вашето участие за Бонус Нулев Риск е прекратено, съобразно правилата и условията за него.
Вие няма да можете да се възползвате от Бонус Нулев Риск.
Решението на Национална лотария е съобразено с всички правила и условия за Бонус Нулев Риск.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Разбира се лампичката ми светна. И веднага се усетих, че това си е позната практика явно и рекламата която вържи със Христо С. е само да лъже хората да си правят сметки при тях и да набутват пари.
Свързах се пак с оператор има няма 20 минути след като тя ме увери, че всико е наред и ще взема този измислен бонус. Отсреща пак беше въпроснат госпожица която започна да се държи арогантно и нагло. Заяви ми че системата била засекла вече потребител от моето ип, и той бил ползвал бонуса. След като опитах да и обясня най-културно, че това практически е невъзможно, тя започна да затваря чат сесията, аз пак се свързвах, тя пак повтаряше едно и също и питаше друго има ли, считам разговора за приключен и т.н. Изобщо държание което подхожда на селска диспечерка, но не и на операторка уж в някакъв реномиран сайт за крадене на пари. След като се опитах да и обясня, че ако трябва ще се свържа с господари на ефира или ще си търся правата по съдебен ред, тя просто престана да пише и остави чат сесията отворена повече от час.
Реших да позвъня на телефона на Измамната лотария 0700 42 100 , не останах много изненадана че след като натиснеш 7 за връзка с оператор след няколко сигнала прекъсва. Опитах пак и пак се повтори същото нещо. Реших да не се набутвам повече и ще опитам утре в по-нормален час.

В общи линии заключението е очевидно, тези наглеци от "Националната лотариа" крадът парите на хората и най-безцеремонно и безочливо те поставят в задънена улица без кой знае какво право да обжалваш нещо или да си търсиш правата пред тях. Те винаги могато да ти заявят каквото си пожелаят и ти няма как да го оспориш дори да знаеш, че това е 100% лъжа. Какво правим с потребителите които се регистират от мобилни телефони които си сменят адресите ежедневно... Или освен ЕГН, трябва и ип адрес да имаме зачислен ... Пълна измама, дори и при мен на адрес който на 100% никога не е регистиран акаунт, дори и след като ме излагаха пак се оказа, че ползват една и съща опашата лъжа. След тази случка ми стана ясно колко са истински от тази лотария, и какви измислени печалби раздават. Всичко е една голяма измама и балон, който ще се спука а хората ще останат с пръст в устата катко е било винаги и с разни картончета с фалшива надежда из шкафчетата.

Пиша темата за да отворя очите на колкото се може повече хора, за тази измама и за измамите които ще престоят за в бъдеще от тези безцеремонни търгаши. На ясно съм, че от случката ще остана с горчив спомен както аз така и моята приятелка, сигурна съм че има още десетки ако не и стотици като мен. Ето и лога който успях да запазя от чата с наглата Ани, за съжаление когато затвори чата преди да съм копирала и лога се трие, но и това е достатъчно да се види що за дребни душици са:



Здравейте, всеки момент наш оператор ще започне разговор с Вас.
Моля, изчакайте отговор от оператор...
Операторът Ани се присъедини към чата.
Ани
Здравейте, с какво мога да Ви бъда полезна?
Tsvetelina L.
zdrasti
iskam da uchastvam za tozi bonus nulev risk
moje li da mi kajete vsichko nared li e sas smetkata mi i moga li da uchastvam za tozi bonus ?!
Ани
Моля, изчакайте докато извършим необходимата проверка.
След като направите депозит, ще можете да заявите участие в Бонуса.
няма никакъв проблем .
Вие не сте правили депозит в сайта ни.
Офертата е валидна за Вас.
Tsvetelina L.
vsichko e okay taka li?
smetkata mi ip-ta vsichkite neshta po pravilata vi ?
Ани
Няма как да направя проверка по Ип адрес.
Системата ни е автоматична и ако има дублиране отказва Бонуса.
Но към този момент няма как да направим проверка.
Няма как да Ви дам такава информация.
Нямам такива правомощия.
Tsvetelina L.
chetoh vav forum che ste otkazvali bonusa na napalno legalni potrebiteli poradi tova che polzvali publichni mreji i t.n.
toest deposiram i ako sistemata vi reshi da mi otkaje sam se nabutala prosto ?
Ани
Няма как системата да ``реши``. Ако има дублиране на Ип адрес няма да получите Бонус.
Можем ли да Ви помогнем с нещо друго?
Tsvetelina L.
tova iskam da razbera dali ima dublirane na neshto za da znam dali izobshto da deposiram ?

===============


Nov chat


Ани
Здравейте, с какво мога да Ви бъда полезна?
Tsvetelina L.
Zdrasti predi malko govorihme
za bonusa i zalojih 20lv na no zagubih
sega shte polucha li bonus ot 77 lv?
Ани
Моля, изчакайте докато извършим необходимата проверка.
Tsvetelina L.
okay
Ани
Открит е друг потребител от Вашето IP , който вече се е възползвал от Бонус.
7.1 Бонус Нулев Риск е ограничен до една сметка на клиент, семейство, IP адрес, адрес (както и подобни адреси), Имейл, телефонен номер, подобни или еднакви платежни методи (например дебитна или кредитна карта, банкова сметка) и устройство за достъп на уебсайта (компютър, телефон и тн).
Ето тук може да се запознаете с всички правил аи условия. : линк
Съжалявам, но няма да получите Бонус .
Tsvetelina L.
моля ?
току що говорих с вас и ви попитах дали всичко е окей и дали мога да се възползвам от този бонус и вие ми заявихте че няма проблем ?
сега ми излизате с номера, че някой се е регистирал за този бонус от ип-то което само аз ползвам вкъщи ?
Там ли сте ??

Чата бе затворен най-безцеремонно

Ани
Здравейте отново !
01:08 AM
Tsvetelina L.
Госпожице защо прекъсвате разговора ?
Ани
Г-жо Л., многократно Ви обясних как стоят нещата с Бонуса и защо е отказан.
Няма как да направя нищо по въпроса.
Tsvetelina L.
вие винаги може да кажете че има дублиране
и аз няма как да го оспоря
Ани
Не мисля, че сте била излъгана в никакъв случай!
Tsvetelina L.
дори и да знам че лъжете
този ип адрес е мой много преди вие да имате сайт
как смеете така нагло да ме лъжете ?
Ани
Казах Ви по-рано , че немога да направя проверка на Ип адрес и , че системата ни е автоматична и открива потребители, ако са получили вече Бонус използвали Вашето ИП.
Tsvetelina L.
Е аз ви гарантирам че от този ип адрес никой никога не е получавал никакви бонуси от вашият сайт!
Tsvetelina L.
Госпожице Ани
правилата и условията са ясни и аз съм ги прочела хубаво
затова се свързах с вас да поискам съвет да знам дали да инвестирам парите си
във вашият сайт
Ани
Ако нямате други въпроси, свързани с игрите на Национална лотария, считам разговора за приключен.
Многоркатно Ви обясних всичко.
Tsvetelina L.
вие ме уверихте че всичко е окей, аз ви попитах за ип адреса понеже знам, че мамите хора и реших да се презастраховам. Вие ми обяснихте, че уж нямате правомощия
Ани
Можем ли да Ви помогнем с нещо друго?
Tsvetelina L.
и аз реших че след като ип адреса е мой повече от 2 години няма как това да е проблем
автоматично след 20минути вие ми отказахте бонуса и сега най-безочливо ме лъжете
че уж някой бил го ползвал от моя адрес а аз съответно няма как да докажа обратното освен интернет доставчика да потвърди че този адрес е мой от 2 години без да е бил сменян !
Защо ме измамихте по този начин, защо предлагате бонус който не съществува ?
и прекратявате разговора преди да проверите дали няма грешка в системата ви.
имате ли телефон на който мога да звънна да говоря с някой който не се държи толкова нагло ?
===
Отново прекратен разговор...

Ани
Здравейте отново !
Tsvetelina L.
Госпожице името ми е Цветелина А. Л.
Ани
С какво мога да Ви бъда полезна?
Tsvetelina L.
мога ли да знам 3те ви имена
Ани
Не мога да Ви дам такава информация.
Можем ли да Ви помогнем с нещо друго?
Tsvetelina L.
искам да знам с кой разговарям
Ани
Имате ли въпроси, свързани с игрите на Национална лотария ?
Tsvetelina L.
Да имах зададох ги не ми харесва отговора и измамата която направихте набързо с мен. И искам да знам вашите имена за да знам с кой разговарям
Ани
Благодарим Ви, че се свързахте с нас.
Tsvetelina L.
Вижте госпожице нито ви обиждам нито ви нагрубявам
не виждам защо се държите така с мен ?
Имам правото да знам с кой разговарям
Моля ви съвсем учтиво ми кажете вашите имена за да знам с кой разговарям. Това няма да бъде оставено така, днес четох за подобен случай, сега се случи на мен същото. Въпреки че не вярвах, че сте толкова жалки и може да мамите по подобен начин.
Предполагам че вие точно нямате кой знае какви правомощия и на дали вината е конкретно ваша. Това явно е практика на тази лотария.
но имам правото да знам с кой разговарям защото подобно нагло държание го няма никъде.
Така че отново учитов ви моля да ми кажете с кой разговарям, за да знам от кой да се оплача аз това няма да го загърбя!
Госпожице звъня сега ще звъна и утре, ще пиша и до господари на ефира, ако трябва и на арменския поп ще пиша мъжа ми е адвокат и ще си търся правата до дупка.
Държа да ми кажете с кой разговарям не ме игнорирайте и не ми затваряйте по този груб начин.
Подобна свинщина е възможна само в България, но това няма да ви се размине. Депозираш губиш и после ти се заявява че уж някой бил ползвал бонуса от ип което ползваме вкъши от преди да има сайт на лотарията ви!!!!
Отделно вие като оператор на сайта вместо да ми съдействате вие се държите нагло и повтаряте едни и същи неща и най-нагло спирате чата. За капак дори не си казвате името за да знам срещу кой да се оплача и кой стои отсреща.
Смятате да мълчите и да ми губите времето ли ?!!!
===

Разговора продължи докато не стана монолог от моя страна и въпросната дрисла спря да пише.


ХОРА ВНИМАВАЙТЕ ТАЗИ НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИА Е ПЪЛНА ИЗМАМА, щом лъжат за някакви 20 лв, представете си колко дават големите печалби. Не се и съмнявам че slogana им е " НЯМА ТАКИВА ПЕЧАЛБИ"
Да това е истина няма такива печалби, не е имало, няма и да има.

Дано съм предпазила някой от читателите от подобна измама.
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Естествено, че е измама. Кой ще ти даде 77 лв срещу 20 лв. Лотариите съществуват точно за това - за да печелят пари, които пари идват от хората. Независимо как се държи една служителка по телефона и независимо дали въпросния "Бонус Нулев Риск" е груба измама или не, те вече са събрали бая кинти от народа и ще продължават да го правят. Дори служителката да е изрядна, дори да ти дадат бонуса, всичко е отново със същата цел. Те не са благотворително дружество. Това са умни хора дето се възползват от наивността на обикновените хора и в крайна сметка им взимат парите. Хората си мислят, че могат да спечелят нещо по лесния начин и даже някои печелят, но общо като цяло народа е губещата страна, и то в големи количества. Ако са те минали само с 20 лв, ти си късметлийка, защото ако им имаш по-голямо доверие, тогава ще похарчиш стотици. Мисля, че не си заслужава да правим мафията в България по-силна :)
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

ДОкато има рибки дето купуват тия билети , ще има някой , който да ги взима. И ги рекламират нон стоп във сериали като София Ден и Нощ и Под прикритие.
И нямаше нужда от дългия пост , всеки със средна интелигентност знае , че държавна лотария е пълен фалш.
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Хора, не играйте! Не разбирате ли, че се създадоха десетки игри тук в БГ, само и само, да приберат й последните стотинки на българина... Жалко, ама много жалко... :(
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Не обвинявам хората които играят. Става ми жал. Някои си дават и последните пари с надеждата за промяна в живота. За съжаление рекламата им е много агресивна. Народа, в голямата си част е беден и се лъже лесно.
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

На мен и е чудно само, как познаха че Англия ще падне и го ползваха да зарибяват хората ....

А като стана дума за картончетата да ви споделя една забавна случка.

Преди няколко месеца в Бургас, двама апашори разбили магазин и взели каквото взели, пиене, цигари , пари + няколко хиляди броики от въпросните билети ...

Хубаво ама билетите били описани няколко хиляди, и ченгетата само ги чакат на гюме, кога ще се появят да поискат някаква печалба.

Колко са били точно картончетата забравих, колко време са търкали не знам но от всички тези хиляди карти само един е печелил 15 лв.

И разбира се са ги хванали като са се опитали да си вземат печалбата от 15 лв....
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

На мен и е чудно само, как познаха че Англия ще падне и го ползваха да зарибяват хората ....

А като стана дума за картончетата да ви споделя една забавна случка.

Преди няколко месеца в Бургас, двама апашори разбили магазин и взели каквото взели, пиене, цигари , пари + няколко хиляди броики от въпросните билети ...

Хубаво ама билетите били описани няколко хиляди, и ченгетата само ги чакат на гюме, кога ще се появят да поискат някаква печалба.

Колко са били точно картончетата забравих, колко време са търкали не знам но от всички тези хиляди карти само един е печелил 15 лв.

И разбира се са ги хванали като са се опитали да си вземат печалбата от 15 лв....

Дай линк.


сад,асдасдасасасд
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

То е ясно, че всичко е измама. Все пак от българска компания няма какво друго да очакваш :lol: Има си реномирани букмейкъри, където ако искаш ще играеш и ще си вземеш бонуси и всичко. Преди време имах известен проблем с Бет365 след залог на живо. Уж бях спечелил, после ми взеха парите. Хранихме се в чата, заплаших, че ще изтипосам всичко в нета и накрая кротко решиха да ми върнат парите :)
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Защо вярвате на подобни глупости? Не разбрахте ли, че от тези лотарии печелят единствено собствениците им. Пускат от време на време нещо за да замажат очите и това е. Докато мисленето ви е такова никога няма да имате пари. Опитайте се сами да си ги изработите, а не да чакате печалба. Знаете ли, че тези лотарии печелят предимно от бедните хора, защото тези с повече средства не се занимават с подобни глупости. Именно в това е иронията, да печелиш от този, който няма.
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Те си печелят честно, въпроса е, че хората се връзват. Елементарно е, пускат тираж 10 млн. била на цена 5 лв = 50 млн. приход, а пускат награди на стойност 25 млн. Като сложиш разходите за реклама, изработка и данъци им остават чисти поне 5 млн. и то от някакво смешно билетче, а на пазара вече има сигурно 50 разновидности...
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

А какво ще кажете за тези печалби, които постоянно се въртят по телевизията. Всеки ден някой печели по 50 или 100 хиляди, раздават се килограми злато, апартаменти, коли. Смятате ли, че това нещо е реално или дават на някой 5хил, за да каже, че е взел 100? Като гледам повечето са цигани от разни села, така че те биха се навили и на по-малко.
 
От: От: Националната лотария - Една голяма измама!

А какво ще кажете за тези печалби, които постоянно се въртят по телевизията. Всеки ден някой печели по 50 или 100 хиляди, раздават се килограми злато, апартаменти, коли. Смятате ли, че това нещо е реално или дават на някой 5хил, за да каже, че е взел 100? Като гледам повечето са цигани от разни села, така че те биха се навили и на по-малко.

Виж поста над теб.
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Тези лотарии доказват колко ограничен и тъп е българина. Голямо доказателство са за това. Може ли в супермаркета да нямат пари хляб да си купят, но за билети 20 лв ше дадат.
 
От: От: Националната лотария - Една голяма измама!

А какво ще кажете за тези печалби, които постоянно се въртят по телевизията. Всеки ден някой печели по 50 или 100 хиляди, раздават се килограми злато, апартаменти, коли. Смятате ли, че това нещо е реално или дават на някой 5хил, за да каже, че е взел 100? Като гледам повечето са цигани от разни села, така че те биха се навили и на по-малко.

Смърди работата. Онзи ден гледам реклама как някакъв "програмист" спечелил 1кг злато. и После разправя "Аз няма да мога да ги събера тези пари за 10 години ако работя"....хахах Ми къв програмист си ти тогава бе, льольо. 80к ти е 1кг злато. 80/10= 8к на година!!!! Кажи честно :lol: Програмист! Пълен фалш. После дадоха "майка му" ми тя на неговата възраст хахаха
Гледайте го това, ще се спукате от смях колко изкуствено изглежда. ГОлямо актьорче, добре говори, не запъва програмиста, пък те нали иначе са интроверти. СМЯХ!
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Аз не мисля, че тези билетчета дето се търкат са измама. Защо да са? Напълно реално е от милиони бройки тираж някои хора да спечелят при което пак компанията е на огромна печалба. Освен това знам за хора спечелили по няколко хиляди от търкане на билетче. Те са измислени с цел печалба на организатора и схемата явно работи.

А историята за Бургас и 15-те лева от хиляди билетчета ми звучи като някакъв тъп виц. Вие сериозно ли? Ако от хиляди билетчета никой не печелеше дори дребни суми от рода на до 10 лв, то никой нямаше да продължава да ги купува.
 
От: От: Националната лотария - Една голяма измама!

Аз не мисля, че тези билетчета дето се търкат са измама. Напълно реално е от милиони тираж някои хора да спечелят при което пак компанията е на огромна печалба. Освен това знам за хора спечелили по няколко хиляди от търкане на билечте.

Само ще ти кажа, че тези лотарии и хазарта се държат от най-големите мафиоти в страната. Мислиш ли, че изведнъж са решили да станат честни и са си казали, ние така или иначе сме на печалба, няма да лъжем и ще даваме на всеки каквото си спечели. Виж, че постоянно ни лъжат за всичко - слагат ни боклуци в храната, караме с некачествени горива и какво ли още не, така че ако се замислиш малко логично, ще разбереш, че всичко е пълна измама. Аз лично никога не съм купувал такива билети и не смятам да го правя, не само защото им нямам доверие, а защото не съм от хората, които чакат на готово някой да им даде нещо и постоянно искат. Каквото си изкарам сам - това ще имам, така се чувствам много по-удовлетворен.
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Ми то тия лотарии са на Васил Божков, освен да са честни...
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Пълна измама абсолютно, тези които печелят от непечеливши билети примерно в повечето случай са се набутали доста здраво, избират ги тъй като следят тяхната активност, чрез регистрациите на билетите във въпросния сайт, а и за реклама - "наш Пенчо от Чепръчане лапнал 50 000 лв", в малките населени места подобна новина кара хората да купуват билетчета масово като, че ли си взимат цигари или хляб, а и не само зарибявките по телевизията също.
Това е цяла система над която мислят доста хора и въртят милиони от наивността на хората, разбира се нищо ново под слънцето, по-находчивите, по-умните и по-безкрупулните взимат парите.
 
От: Националната лотария - Една голяма измама!

Дами и господа, благодаря за интереса към темата. Искам да отбележа, че първо не съм тъпа, защото някой хора с изказванията си държат да подчертаят, че са много умни и са над нещата. Имам хубава професия и взимам добри пари. За това и не жаля за тези кирливи 20лев които най-нагло ми откраднаха. Билетчета не купувам, но съм купувала, мога да си го позволя и сама съм преценила. Дали ще ги дам за глупости или за картончета все тая. Темата я пуснах не с цел едни да обясняват колко са над нещата а другите да хулят. А за да придобие гласност и все повече заблудени хора, да внимават какво правят, защото аз бях поредната измамена от сайт който агресивно хвърля хиляди левове за реклама. А реално обира по 20 лв на хората без да броя тъпите им билетчета.

Относно дали печелят хората от тях, да печелят убедена съм в това дори вероятно им дават и парите повечето пъти. НО аз целя да покажа на публично място, че на тези измамници не може да се вярва! И да нормално е да пускат по-малко хляб за бедните, все пак ако само скубят скоро ще се откажат хората да им купуват фалшивата надежда. Но идеята ми е, че те рекламират, че дават 10 мил. примерно, а реално на дали дават повече от 500 000 лв :). Винаги печелят някакви баби, от незнайни знойни селца, малки градчета, роми и т.н. Имам познат доста запален по хазарта и с доста финансови възможности, който за съжаление така и не успях да го откажа от това хоби. Та въпросният господин има 3 купчинки по 700-800 билета, мога да го накрам да ги снима :). От тези купчинки най-голямата печалба която е вземал е 20 лв от билет. Дори е по-интересно да кажа най-големите печалби те са не повече от 10 на брой като най-голямата е 20лв. Сборно са към 110 лв общо от има няма 2500 билета. Останалите са по 2 по телевизор по 3 по телевизор и т.н. :) Регистрирани са в сайта им уж да го повикат, но уви на дали ще го доживее.

Та за последно да кажа не целя нищо искам само колкото се може повече хора да предпазя от тези паразити.
 

Горе