Начална помощ, целта ми е да правя $3 долара минимум дневно.

От: Начална помощ, целта ми е да правя $3 долара минимум дневно.

Постижимо е :)
 
Re: От: Начална помощ, целта ми е да правя $3 долара минимум дневно.

В тоя fiverr 5$ ли му е най-ниската цена. Ако може да подбия пазара на 4 и да се правя на луд (да бъда себе си), че да изкарам малко уев.

Може освен сайт :) да ти изпрати текст и песен да му изпееш и да я запише 2 оферти в една 1 :)

Иначе сериозно във времената на бластовете и социалните събмити имаше едни молдовци направиха добри пари - някой ще работи много за $5 някой ще работи умно (въпроса е какво може да правиш)

Прав си, но във Fiverr тези, които наистина печелят са онези с автоматизираните услуги, дето им отнема не повече от 5 мн да ти изпълнят задачата. Corkservice са екип от молдовци, които предлагат "качествени сео услуги" с 20 различни гига. Имат над 100 000 продадени услуги и по 4$ печалба (защото 1$ отива във fiverr), това са над 400 000 долара за 2 години. Ами да ти кажа, по 200К долара на година от 5$ услуга си е доста добре измислена система Просто трябва да ти е автомат, да почнеш да показваш резултати и да връшаш кинти на недоволните, за да нямаш негативна репутация. Просто количеството тук е важното. Естествено, че за 5$ няма да седиш цял ден и да правиш нещо

http://www.fiverr.com/crorkservice

долу на картата може да видите за коя страна колко продажби има 67000+ само за сащ
 
От: Начална помощ, целта ми е да правя $3 долара минимум дневно.

Аз ти предлагам да инвестираш в знания и умения.
Започни с най-лесното - направи си сайт на Уърдпрес - много е лесно, почти не ти трябва кодиране, за всичко има плъгини.
Виж и Фотошоп - това винаги ще се търси и ще ти влезе в полза. Има пак много онлайн безплатни ресурси.
Статиите и събмитите за други хора са временни пари, но пак е нещо. От тях много знания няма да получиш, но ще имаш някакви доходи.
 
От: Начална помощ, целта ми е да правя $3 долара минимум дневно.

Radost - Благодаря ти за съветите! :)
 
От: Начална помощ, целта ми е да правя $3 долара минимум дневно.

Тези сайтове са измама, на която не е трудно да се поддадеш
 
От: Начална помощ, целта ми е да правя $3 долара минимум дневно.

Написаното от Радостина е вярно, трябва някаси да се балансират скучните тъпи задачки, и трупането на нови знания.

Ето една малка идейка: това определено не знам защо, но не е направено до сега на този форум; накратко, идеята е в това да се пакетират услуги: например, има готини хора тук 90+%, който предлагат по нещо си; проблема е че това нещо е само едно, и само за малко кинти. Аз не мога да се занимавам да преговарям/плащам на 15 човека по малко цял ден; отделно отсяването на измамниците...

Та свържи се, проучи, намери най-добрите тук, и предложи пакет за $50 - лого, събмити, линкове, коментари, и текст. От тези 50, плащаш си на няколкото изпитани под-изпълнители, и си запазваш 5 кинта.

Но пак ще трябва да се работи яко, и да се пробват различни неща.
Успехи и наздраве!
 

Горе