Начало на интернет бизнес

От: Начало на интернет бизнес

Здравейте ! След известно време опити за приемане в адсенс се отказах , но сега ми хрумна друга идея и бих искал да ви попитам дали ще помогне? Значи идеята ми е да си разделя блога на английски и български език. Възможно ли е и би ли помогнало за приемането ми в адсенс?
 
От: Начало на интернет бизнес

Здравей! Учудваш ме.
Блога ти е на 1 месец, имаш 10 публикации и не си послушал много от съветите до тук. Все още 1 пост=1 страница. Сгъни ги малко, нека излиза публикацията + снимка + 100-тина знака от текста, а останалото да е "Чети нататък" или от сорта...Пусни си да се показват 5-6 поста на първа страница.
От 12-ти април до сега с 10 публикации няма да ти се получи. Оставам с чуството, че повече пъти си кандидаствал за реклами от колкото си публикувал.
Преработили си статиите, които си копирал?
Навърти поне 30+ поста, оправи си нещата, които ти обясняват хората тук и чаааааак тогава скачай за реклама. Иначе рискуваш на някой по веригата да му писне и да те отреже.
Не знам какво очакваш като приход, но на 10 статии ако имаш и 10 посещения ще е чудо. Сядай и пиши, и под "пиши" нямам предвид "копирай" - трябва да е твое, трябва да е различно, трябва да е полезно. Ако не се занимаваш със спорт, ако не разбираш - няма да стане.
Парите от блогове са следствие, а не цел или причина (изключвам афф и сходни, но дори и те бъкат от съдържание, което е авторско).
Богат от блог няма да станеш. От сега свикни. Можеш да си покриваш разходите за хост, домейн и тн и може би след година, когато си събрал хора, които се интересуват от това, което им казваш можеш да мислиш за нещо по-сериозно.
Успех!
 

Горе