Начинаещ и току що регистрирал се иска да искара някои лев.

profear

New Member
Здравейте. Както вече прочетохте от заглавието аз съм напълно нов в форума макара че много пъти съм чел теми тука и съм си блъскал главата и съм се чудел за много изписани работи тук и най сетне реших да се регистрирам. От скоро се хванах да сабирам пари. Да кажа още от сега че съм на 15 години и се чудя как да направя едни 10-20 лева било то от интернет или не. Четах много коментари и теми по въпроса но нещо не схващам. Ето например един коментар от друг потребител в форума които прочетох преди 10 мин --->

Без проблеми ще правиш не по 50 а по 150 на месец чрез файл хостингите

За повече инфо виж програмите които съм представил:

(не ми позволява да пускам линкове .. но надявам се схванахте идеята)

Ако нямаш какво да качваш в третата програма има линкове към 25 000 форума с филми, музика, софтуер и прочие...
Сваляш от едните форуми и качваш на другите, само преди това провери дали е качвано скоро да не те Баннат.

Успех и Здраве да е, парите сами ще дойдат ако сте упорити


Е супер ама нещо немога да разбера как точно става тая работа струва ми се прекалено сложно или може би лесно .. незнам но съм НАПЪЛНО НОВ в тая свера и ако може направо да ми кажете възможно най лесния начин да искарам 10-20 лева.. ! :) Хайде мерси предварително и очаквам отговори. :))
 
От: Начинаещ и току що регистрирал се иска да искара някои лев.

Их, как ги обичам такива зелени... Струва ми се, че ще стана преподавател в университет :D

Първо - Здравей, добре дошъл във форума Предприемач! Дано си достатъчно умен и упорит, че да постигнеш целта, с която си дошъл тук. Желая ти го от сърце!
Второ - първата ти и най-груба грешка (винаги ще бъде такава) е правописа и пунктуацията - разгледай си поста, оправи правописните грешки, оправи пунктуационните грешки и тогава ще си 6 точки! Първото нещо, което гони клиента е неграмотността на продавача. Пример - ако тръгнеш да обикаляш за електроуред и в един магазин ти се изперчи някакъв, дето хал-хабер си няма какво продава и защо го продава, би ли си купил от него? Помисли си и пак пиши ;)

Да не ти пука, че аз съм ти сефтето тука - доста често така се получава :) Аз съм и един от най-критичните кретени тука, така че - пак да не ти пука! Само че, знай, че ако пиша някаква критика, обикновено има за какво и съм достатъчно добре подготвен, за да ти покажа грешката :) Щом си в този форум, значи искаш мнението на някого, а щом искаш мнението на някого, значи си длъжен да го изслушаш. Прочети това, което съм написал 1-2 пъти и го осмисли :) После вече ще си готов за следващият съфорумец ;)

Успех!
 
От: Начинаещ и току що регистрирал се иска да искара някои лев.

Е да де ама, нали за да постигне някаква цел , първо трябва да знае точно какво иска да направи.. ако не е конкретизирано, няма как някой от форума да помогне :) .Но ако мисленето ти е както писането, забрави някой да ти налее :)
 
От: Начинаещ и току що регистрирал се иска да искара някои лев.

Това което си прочел е за файл шеринг (разпостраняване на файлове които ти си качил, в зависимост от това колко сваляния имаш, се натрупва дадена сума)

виж тук - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=26883
 
От: Начинаещ и току що регистрирал се иска да искара някои лев.

P.s виж подписа на petrov321. На пръв поглед нищо нередно, нали? А на втори?
 

Горе