Нашите Директории за Статии

Green Bars

Well-Known Member
Провокиран от едно мнение във форума стартирам тема в която потребителите да си пуснат своите директории за статии.
Да споделят нещо повече за своите директории и най-вече да кажат колко често ги модерират.

Целта е да изградим списък с нашите си директории, в които да събмитваме, дори да си помогнем да ги направим по-силни, така че линковете от тях да са по-ценни.

Започвам с моята директория за статии - www.bularticles.com

Има верификация за авторство, статиите ги преглеждам най-често в рамката на деня на публикуване, има случаи в които се забавям малко, но не повече от 2-3 дни (а това се случва много рядко)

2 линка на 300 думи (под 300 думи статия няма как да събмитнете, сложил съм проверка), след това на всеки 200 нови по 1 линк.

И най-важното, Никога не съм и няма да слагам линкове във чужди статии.

Списъка:
www.bularticles.com
http://rozovadolina.net/
www.authorbg.com
http://spodeli.eu/
http://www.thinkforyou.eu/
http://markovi-chasovnici.info/
http://bgarticle.com/
http://статии.com
http://www.byrzo.com
 
Последно редактирано:
От: Нашите Директории за Статии

За тези, които следят редовно форума, лесно могат да се ориентират за поддържаните директории за статии от активността на техните собственици тук в самия форум. Това е една ниша, с която от скоро се занимавам или по-скоро чета и трупам информация на този етап - как се оптимизира даден сайт в мрежата и пр., откъдето и въобще ми се сформира любопитството, и аджеба, що да не направя и аз една директория за статии. Смисълът от тях да си техен собственик май не е най-приятното нещо, особено ако се надяваш на някакви приходи или кой знае какви посещения като гледам как се развиват нещата при повечето колеги.
Засега имам слаба активност на потребители и добавяне от тяхна страна, затова и не съм имал проблем да одобрявам статии в рамките на деня или най-късно на следващият ден. Надявам се да имам времето и желанието да чета вашите статии с интерес и да поддържам директорията си и занапред.
Моята директория за статии е http://rozovadolina.net/. Ще се опитам да запазя нейната първоначална идея тя да бъде тематична женска директория и общо взето е един малък подарък за моята приятелка и за всички жени. Забелязвам интерес при публикуване на повече бизнес идеи, технологии и туризъм, но това са големи ниши, където се въртят много пари и е нормално да съществуват като категории, а и жените не се интересуват единствено от новия си лак или дали ботушите са вече за смяна..
Също като колегата, който отвори тази тема, аз не бих си позволил да злоупотребя с вече пуснати статии, добавяйки чужди линкове към тях или премахване на вече публикувани. Имайте предвид, че работят сам, затова аз съм единственият, който ще чете, коригира и публикува вашите статии, т.е. стриктно ще следя за условията, които предварително съм споделил, затова, моля ви, четете преди да публикувате. Идеята е ясна - хубави статии, качествени линкове.. То си е за вас, ползата е взаимна. над 250-350 думи - 1 линк, над 350 думи - 2 линка, над 95% уникалност.
 
От: Нашите Директории за Статии

Много добре почнато слагам в фаворитите, но пак нещо като списък или нещо да изготвим.

http://spodeli.eu/

Дължина на статията 150 думи.
Статията трябва да е с 80% уникалност на текста. Уникалността на текста се проверява с "Advego Plagiatus".

Иначе нашата се преглежда всеки ден и то по няколко пъти, след като има нова статия проверка, спазени ли са правилата се публикува.
 
Последно редактирано:
От: Нашите Директории за Статии

@irgy.net

Твоята ми е отворена в таб, наготвил съм няколко, ама утре ще ги пускам, че направо луднах от линкбидинг днес :)
 
От: Нашите Директории за Статии

http://www.thinkforyou.eu/
Старая се максимум на 2 дни да я преглеждам.
1. Уникалност: минимум 80%;
2. Дължина: минимум 200 думи;
PR: 0
 
От: Нашите Директории за Статии

Много хубава тема. Надявам се да се включат повече колеги тук, защото наистина е по-добре, когато знаеш кой стои зад дадена директория, особено, когато е човек от форума.
 
От: Нашите Директории за Статии

И аз ще представя моята директория - www.authorbg.com - ПР3
Гледам да я преглеждам поне веднъж на ден.
Интеграция с Google+ Author
Минимална дължина: 300 думи
 
От: Нашите Директории за Статии

Айде и аз да се наредя и да предложа две директории.
Първата, лично моя, преглеждам я ежедневно. Изискванията минимум 200 думи и уникалност 90% с един линк. Предлага всички екстри верификация G+ и т.н. Адресчето: http://markovi-chasovnici.info/

Втората, не е моя, на партньора е, беше забравена за дълго време но от вчера решихме да я възродим. Изискванията 300 думи, над 97% уникалност с два линка.
Понеже в нея има над 500 автора и следенето е ужасно трудно сме решили на всеки с одобрени поне 3-4 статии да даваме права статиите директно да му се пускат, без модериране (Гледам че колегата uni-web е един от авторите дето статиите им се пускат веднага) :). Разбира се, пипнем ли някой в опит за измама директно трием статии, а при особено груби прояви и акаунти. Вече пуснатите статии, ще ги преглеждам на произволен принцип и ако хвана някоя извън правилата, директно в кофата. Иначе директорията е доста обичана от доста хора има в нея над 1150 статии и постоянно идват нови :)
Адресчето: http://bgarticle.com/

п.п. Темата е страхотна и най-важното за мен, веднага се появиха директории дето не ги знаех. Това е супер, имам тонове матрЯл за постване и всяка нова директория ми е добре дошла, мен лично ПР хич не ме интересува :)
Ще следя темата с интерес. ;)
 
Последно редактирано:
От: Нашите Директории за Статии

Колеги, това ли са всички директории за статии притежавани от хора от форума?!?
Давайте и други, не се притеснявайте :D
 
От: Нашите Директории за Статии

Добавям http:/www.byrzo.com

Бях я затворил за публикуване, но я отключих.
Приемат се статии добре четими, за уникалност нямам претенции в тази директория. Но то си е за ваша ползва да пукате уникални текстове.
 
От: Нашите Директории за Статии

Появяват се нови звезди това ми харесва. А някой от вас да знае и сподели сайтове в които ако им предложа статия и я харесат ще я публикуват с линк, но не са директории за статии примерно нещо като това: http://ladyzone.bg
 
От: Нашите Директории за Статии

С удоволствие ще публикувам твоя статия с един линк в мои сайтове, но ако е по темата на сайта
 

Горе