На каква статия от SEO "експерти" попаднах - Смях

ReminD

Well-Known Member
Първоначално си помислих, че става въпрос за някаква шега, но след преглед установих, че просто е писана от човек с нулеви познания


Проверихте ли SEO класирането на сайта си и своят Google трафик тази сутрин?
Ако не сте, може би трябвало да го направите.
Изглежда, че след новата SEO актуализация на Google, вашата позиция в търсачката може да е по-висока, по-ниска или да си е останала същата. Всичко това зависи дали тази актуализация е повлияла навашия сайт.
Ние проследихме, че през последните двадесет и четири часа имаше две актуализации през няколко часа.
Най-големият ъпдейт изглежда е в ядрената база на търсачката - в основното и ядро.
Втората актуализацията е вероятно около локалните класирания по региони и страни.
Все още, Google не са потвърдили, че е имало актуализация – макар че тази сутрин им пратихме имейл и се надяваме да се свържат с нас скоро, а и от Webmastertools се вижда наличие на актуализация.
Инструментите за проследяване на ранглиста на Google ( като Mozcast, SERP Metrics, Alogoroo, и Accuranker) също са претърпяли няколко промени. Всъщност, Mozcast е с покачваща се температура, такава, каквато не е била измервана от много време: mozcast-1472825317
Но нашите вътрешни гласове ни нашепват, че това не е актуализация Penguin а по-скоро промяна на ядрото на търсенето. Отново повтаряме, че не сме сигурни, тъй като не сме получили отговор от Google.

GoogleLocalPack актуализация
Вчера, отново на базата на слухове, най-вече от LocalSearchForums общностите, изглежда е имало актуализация на класирането.
Повечето от местните SEO експерти казват, че това е свързано с актуализация на качеството въз основа на това, че Google е премахнал много местни спам резултати. Така резултатите са се преориентирали и променили.



Сложил съм подчертавки на най-смешните неща.

Сайта и също е пълен с бисери, но не ми се занимава да ги копирам сега. Автора пък на статията е -> https://www.linkedin.com/pulse/промени-в-seo-класиранията-на-сайтовете-след-google-update-yordanov
 
Последно редактирано от модератор:
Живеем в свободна държава и всеки има право да си пише каквото иска. Кой ще пише нещо много смешно, друг - сериозно, та все си мисля, че можем и да погледнем на такива статии от друг ъгъл. Не съм мега великия експерт, но силно се надявам с тази статия въпросния автор по никакъв начин да не се опитва да я споделя в групи, форуми и други подобни социални хъбове, където се подвизават негови колеги.
 
Според мен това е нескопосан превод на някоя статия от английски или друг език. Или човекът е чул някъде за нещо, но не е разбрал за какво става въпрос.
 

Горе