На 22 и 23 ОКТОМВРИ 2020 се провежда осмото хибридно издание на Black Hat Конференция

Blinky

Owner
На 22 и 23 ОКТОМВРИ 2020 се провежда осмото хибридно издание на Black Hat Конференция – „Конференцията на етичните хакери“, която събира на едно място водещи независими IT експерти, етични хакери и представители на алтернативния онлайн маркетинг. Конференцията ще се проведе в планинския курорт Рибарица в модерна технологична сграда, съобразявайки се с всички здравни препоръки, както и предпочитанията на някои от участващите етични хакери.

1601925530079.jpeg

И тази година програмата ще бъде интригуваща и различна - ще бъдат представени резултатите от Годишното проучване на Indit.org за независимия онлайн пазар в България, както и ще се проведе традиционна дискусия между всичко участници за „белия“ и „черния“ хакер и къде е етичната граница? Самите теми обхващат основно сферите на киберсигурността, както и етичния позволен хакинг, който помага на нашия онлайн бизнес.

Само някои от темите са: „Как да не оставим дигитални отпечатъци в дигиталният свят?“ на Красимир Коев – етичен хакер и преподавател във Военна Академия, „Как да направим сайта си непробиваем за хакери?“ на Георги Стефанов, “Automation hacking” на Стоян Коев, „Как да използваме най-пълноценно изтекъл домейн?“ на Калин Каракехайов и Дамян Загорски, “Цензурата в интернет“ на Петър Николов, „Мястото на мозъчните устройства в телемедицината и ключовата им роля в защитата на лични данни“ на Никола Николов и още много други.

Всички теми и лектори на осмото издание на IndIT Black Hat Конференция 2020 можете да видите на официалния сайт на събитието: https://blackhat.indit.org

Присъствените билети се изчерпаха, но все още може да закупите билет за онлайн участие.
 

Горе