Негативни последствия от www.10khits.com ?

Защо си купувате такъв изтръпнал трафик? Едно време със сърфовете беше така, но там реално си въртиш нещо ей така, да има. Според мен не е вреден, в зависимост от това къде ще го изливаш. На сайта си, не чак толкова, ако не го правиш с идея да манипулираш някои метрики на Гугъл, но примерно за изливане върху клип в тубата е адски вредно, защото по този начин уж помпаш вюта, но реално манипулираш и редакторите скоро го виждат. ;)
 
Да изтръпна трафик, няма смисъл от глупости.

Реално трафика е сео, но въпроса е каква ще е степента на отпадане. Ето пример: имах нов сайт, на 2 месеца, пуснах му реклама от AdWords и за няколко месеца стигна 2-ра страница. Седя там 2 години, февруари пак му пуснах реклама за 2 месеца и отиде на 1-ва страница, още е там. Причината за това е че има степен на отпадане 30% , средно се гледат по 5 страници и се стои по 5 мин в сайта. Плати си за трафик и имай добри х-ки на потребителско поведение и ще дръпнеш.

AdWords не бута сайтовете напред, защото му плащат, а като имат повече трафик, по-бързи изгражда алгоритъм, колко е полезен сайта за потребителите. Но за жалост това в малко глави се побира, повечето дебили си мислят, че само линкове трябват, а рекламата е само временна. В графиката, пиковете са и от ФБ


Този малък урок, трябваше да е в тема за реклама, но карай
 

Прикачени файлове

  • reklama.png
    reklama.png
    34.7 KB · Преглеждания: 24

Горе